Setmana curiosa al món dels videojocs: Xbox Game Pass arriba a Amazon, jugar a Zelda en català, un altre remaster de Capcom o el retorn de Bola de Drac al SX3

Xbox ha confirmat que a partir d’aquest mes de juliol, podràs gaudir del Game Pass sense tenir una Xbox ni PC. Amb el Fire TV Stick 4K Max (2023) o el Fire TV Stick 4K (2023) et podràs descarregar l’aplicació de Xbox per accedir al servei (que has de pagar per separat, evidentment) i jugar a través del núvol.

Hauràs de connectar el Fire Stick a la televisió, descarregar-te l’app de Xbox, subscriure’t al servei i emparellar un comandament (admet el Dualsense de PlayStation). Així doncs, el Game Pass conviurà amb el servei propi d’Amazon de joc al núvol, Amazon Luna. De videojocs no te’n faltaran, doncs.

Capcom ha anunciat aquesta setmana una remasterització de ‘Dead Rising‘, el popular joc de zombis que va sortir originalment el 2016. La notícia, però, és que és un remaster d’un remaster, ja que el de 2016 ja era una versió actualitzada del videojoc de 2006. No en sabem gaire més, però potser us interessa aquest vídeo comparatiu. Capcom, sempre compromesa amb el reciclatge (de videojocs).

  • ‘Resident Evil 1’ arriba a GOG amb millores visuals i d’experiència general
  • ‘Exploding Kittens’ arriba a les ulleres Meta Quest 2 i 3
  • ‘Forza Horizon 4’ es descatalogarà de les botigues digitals el 15 de desembre

La comunitat està fent màgia, com sempre, amb les traduccions en català. En primer lloc, el grup Ce Trencada ha anunciat que traduiran al català el videojoc ‘Guity Gear Strive‘. A més a més, ja podem gaudir en català de ‘The Legend of Zelda: Twilight Princess‘ gràcies a Ricard Aguilera.

També arribarà en catalàKingdom Hearts Tears‘, un fangame que serà un remake del videojoc ‘Kingdom Hearts 358/2 Days’, publicat el 2009 a Nintendo DS i ara refet amb Unreal Engine 5.

Per altra banda, l’estudi barceloní Nebuloid Team ha anunciat que ‘Sol‘, la ja coneguda novel·la visual en català, també estarà disponible per a dispositius macOS. Finalment, Mango Protocol ha confirmat que ‘Clem’ la seva nova psycothic adventure, s’estrenarà aviat a Xbox i PlayStation. Recordem que ‘Clem’ ja està disponible a Steam i s’hi pot jugar en català, com tots els videojocs anteriors de l’estudi.

Notícia bomba per a la comunitat manganime! ‘Bola de Drac’ torna a casa: l’SX3 reemetrà Bola de Drac i, atenció, emetrà per fi Bola de Drac Súper en català. Es publicaran 575 capítols a la plataforma 3Cat.

Norma editorial, per la seva banda, ha anunciat les novetats en català pel mes de juliol, en què destaquen obres com ‘Guardians de la nit’, ‘Jujutsu Kaisen’ o ‘Atac als Titans’.