Avui ens hem aixecat i, abans de rentar-nos la cara i treure’ns les lleganyes, ja hi havia circulant per la xarxa una bateria d’actualitat ben diversa que heu de conèixer. Si encara no en sabeu res, agafeu-vos fort i prepareu-vos una infusió relaxant, ja que potser no us acaba d’agradar el que s’ha sapigut durant aquestes últimes hores.

No hi haurà conferència de PlayStation a l’E3 2020

Bé, comencem amb una decisió que no agradarà a molta gent, però que tampoc els sorprendrà. Playstation ha comunicat que no assistirà a l’E3 2020. Aquest és un moviment que ja vam veure l’any passat; a nosaltres, sincerament, no ens molesta gens ni mica.

La companyia té una estratègia pròpia i la duran a terme segons uns plans que probablement no tornin a dependre de l’E3. Aviam com va la cosa, però esperem i creiem que estaran a l’alçada de les circumstàncies amb un bon State of Play.

actualitat

Nintendo Direct centrat en Smash Bros.

Està clar que Masahiro Sakurai és un troll; mai sabem per on ens pot venir. És per això que els seus anuncis sempre ens fan dubtar. Ja feia un bon temps que no teníem nova informació sobre Super Smash Bros., sobretot si tenim en compte el protagonisme que va tenir fins la primera meitat de l’any passat. Així doncs, Nintendo ha anunciat que el mateix director de la franquícia ens posarà al corrent de les últimes novetats que arribaran al joc el 16 de gener a les 15:00h.

El que ens ha cridat l’atenció, així com a la majoria de fans i mitjans de comunicació, és com Sakurai destaca el número 3 amb els dits. Evidentment, significa alguna cosa, però cap mortal pot saber del tot segur què li passa pel cap. Quina és la vostra aposta?

actualitat

El parc d’atraccions temàtic de Nintendo avança a bon ritme

Fa anys que sabem d’aquest ambiciós projecte de Nintendo. La companyia està a punt d’obrir el seu propi parc d’atraccions juntament amb Universal Studios Japan, el qual compta amb una ambientació centrada en Super Mario, com si fos tot un nivell del joc.

Encara queden molts detalls per conèixer. De moment, sabem que durant l’estada podrem utilitzar una aplicació mòvil amb una polsera interactiva que segurament ens proposi diverses activitats dins del parc. Per cert, el vídeo musical que han estrenat avui és absolutament màgic.

FFVII Remake es fa pregar

No ens sembla del tot una mala notícia que els videojocs s’enderrareixin si és pel seu bé i hi ha un bon motiu darrere. Tothom tenim contratemps en tots els àmbits de la vida, però està clar que Square Enix porta bastant malament això de les dates de llançament.

Final Fantasy VII Remake s’endarrereix, si no passa res més pel camí, fins al 10 d’abril. La companyia ha comunicat que no volen treure el joc inacabat. No obstant això, recordem que serà un llançament dividit en capítols, no complet des de l’inici. De la mateixa manera, també s’ha confirmat que Marvel’s Avengers arribarà a les botigues el 4 de setembre.

Compte que aquesta estratègia no els hi passi factura, ja que a l’abril surten grans títols com Cyberpunk 2077 o Resident Evil 3 Remake.

actualitat

Els rumoròlegs han parlat

Ja que hi som, també us volem comentar que la rumorologia d’actualitat constant de la indústria ha insinuat que videojocs com Bioshock o Metro Exodus són a punt d’aterrar a Nintendo Switch.

D’aquesta mateixa manera, molts mitjans apunten a Dante de la saga Devil May Cry com a l’últim gran lluitador descarregable d’Smash Bros. Ultimate. Que nos us/ens mengi l’ansia d’actualitat; millor esperem que cada empresa confirmi les coses quan toca.