Aquest any havia començat fluix al món de les consoles; ja us vam comentar que el PC estava rebent la majoria de títols i novetats que ens estaven cridant més l’atenció. Per sort, Playstation ja ha donat el primer pas per fer de 2020 un any a tenir en compte. Xbox també ha anunciat un parell de llançaments i incorporacions al Game Pass que val la pena destacar, així com Nintendo ha volgut agitar una mica l’ambient mentre seguim esperant un Direct general. Repassem-ho!

Els somnis es fan realitat a PS4

El dia 14 de febrer va sortir a la venda Dreams, un videojoc exclusiu de PS4 en el qual tothom té la llibertat de crear el nivell dels seus somnis. Media Molecule ha estat treballant durant molts anys perquè la comunitat sigui capaç de crear mons d’ensomni. Dit i fet; en només un parell de dies, ja vam veure creacions fabuloses, fins i tot algunes inspirades en altres grans videojocs.

Aquesta versió ja és la quarta que desenvolupa l’equip, per això s’havia endarrerit tantes vegades. Si teniu una ment creativa, us agrada compartir les vostres creacions o simplement voleu gaudir d’una infinitat de nivells meravellosos creats per la comunitat, aquest és el vostre joc.

Yakuza i Kingdom Hearts a Xbox One

Ja era hora! Després de més d’una dècada d’espera, Xbox rep per primera vegada alguna de les franquícies que van marcar l’era dels 128 bits i la marca Playstation. Kingdom Hearts 1.5 i 2.5 remix i 2.8 final chapter prologue ja són a la botiga d’Xbox One. Això sí, cal fer una petita tirada d’orelles a Microsoft, ja que de moment només estan disponibles en format digital.

Per altra banda, Yakuza Zero arribarà a Xbox el 26 de febrer, també només en format digital. A més a més, estarà disponible aviat al Game Pass juntament amb altres destacats com Two Point Hospital, Ninja Gaiden 2, Kingdom Hearts 3, Jackbox Party Pack 3 i Wasteland Reamstered.

I si sou fans de la saga Yakuza, aprofitem per recordar-vos que ha sortit a la venda un pack per a PS4 que inclou el 3, 4 i 5; si us faltaven a la col·lecció, ara les podeu tenir totes juntes en una sola compra.

Animal Crossing Direct

Està clar que Nintendo està preparant un el·laboradíssim pla malèfic per col·locar la seva consola en el punt més alt del sector, per això encara no tenim massa notícies. De moment, ens hem de conformar amb el que tenim, que no és precisament poc. Nintendo ha anunciat un Direct per dijous 20 de febrer a les 15:00h… però no us embaleu! Es centrarà exclusivament en Animal Crossing: New Horizons. Evidentment, ens deixarà amb la mel als llavis; ja era hora de conèixer més detalls.

consoles

Rellançament del duet de Platinum

Bayonetta és probablement la saga més emblemàtica de Platinum Games, però el cert és que Platinum Games té un munt de videojocs d’una qualitat excel·lent per donar i regalar. Tant és així que es poden permetre el luxe de publicar els seus títols diverses vegades; seguim perdent el cul per comprar-les.

Vanquish i Bayonetta han sortit junts en un bundle fascinant amb una portada redefinida, una steelbook i ambdós jocs en format físic. Per si no fos prou, els podreu gaudir a 60 imatges per segon i a 4K a PS4 Pro o Xbox One X; un somni fet realitat!

consoles