Hem estat quasi un any sencer esperant que Blizzard donés senyals de vida. Ahir a la nit era el moment que tot fan de l’empresa està esperant: la Blizzcon. L’esdeveniment va durar molt i segurament amb un terç del temps podrien haver dit el mateix. Hi va haver una presentació general que s’inicià a les 23:00h i durà una hora. Després, varen centrar-se en ensenyar cada joc per separat i explicar-nos, de manera molt més detallada, les novetats, jugabilitat, etcètera.

L’esdeveniment es divideix, però, en dos dies, així que avui a la nit encara poden compartir alguna que altra cosa. De tota manera, els plats forts han estat servits avui, així que us resumirem, en forma de llistat el que creiem que val la pena destacar. Comencem!

Diablo

Diablo és una de les franquícies de les que més novetats s’esperen i és que, si el tercer no va acabar de sortir com volien, el 4t ha de ser el que faci embogir la comunitat. Durant l’esdeveniment, l’empresa ha compartit novetats tant de Diablo 4, Diablo Immortal (el de mòbil) i ha confirmat que Diablo 2: Resurrected sortirà aquest any tant a consoles i a PC.

Hem vist com serà la classe lladre de Diablo 4 i han esmentat que Diablo 2 tindrà cross-progression. És a dir que si tens el joc a dues plataformes diferents, podràs continuar la teva partida sigui a la que sigui. Finalment, de Diablo Immortal no coneixem gaire novetats de moment però sí han compartit noves imatges. Ens hagués agradat conèixer la data de llançament però, malauradament, ens tocarà esperar una mica més.

Overwatch 2

La seqüela d’Overwatch es presentà de manera oficial l’any 2019 amb un tràiler cinemàtic espectacular i fa unes hores Blizzard ha compartit un fotimer de novetats de l’esperat joc. Sabem que volen implementar un mode campanya local que relata una història bèl·lica en la que el nostre estimat grup d’herois i heroïnes faran l’impossible per trobar la manera de resoldre l’assumpte.

L’equip desenvolupador ha posat èmfasi en el gust pel detall. Cada personatge comptarà un arbre d’habilitats que enriquiran en gran mesura les opcions a l’hora de millorar els campions i campiones. A més a més hi haurà un munt de missions addicionals, com si fossin petites proves que podrem superar en línia. Finalment, han comentat que cada escenari serà molt més gran que els actuals i cada peça musical està pensada per cada moment ja sigui OST o BGM.

World Of Warcraft

World Of Warcraft també ha comptat amb la seva estoneta dins la presentació. Blizzard ha introduït la nova expansió dins de Shadowlands anomenada Chains Of Domination. A més a més els jugadors i jugadores de Wow Classic podran gaudir de Burning Crusade. De moment hi ha molt poca informació però sí hi ha hagut vídeo.

Avui a la nit, però, hi ha una taula rodona on en teoria podrem veure alguna coseta més; si us interessa World Of Warcraft, us recomanem que estigueu atentes.

Wow Shadowlands

Wow Classic: Burning Crusade

Hearthstone

Benvinguts i benvingudes a l’any del griu! Hearthstone no para de créixer i avui segur que qui jugueu us posareu a ballar sardanes sobre la taula de l’emoció! Forjats en els Erms (Forjados en los Baldíos) és la nova expansió gratuïta que portarà un fotimer de cartes noves, un nou mode de joc –Herathstone Mercenaries– i altres actualitzacions regulars que aniran ampliant aquest univers.

Estigueu ben atents i atentes, ja que la rotació de les cartes, efectes i campions es modificaran tant bon punt que s’actualitzi el joc. La Blizzcon, com us hem dit a l’inici, encara no ha acabat i s’esperen més notícies així que de moment us deixem amb el vídeo que han compartir ara farà poques hores.

Finalment heu de saber que es llançarà una col·lecció amb els jocs clàssics de Blizzard a totes les plataformes actuals, una molt bona oportunitat per gaudir aquests imprescindibles de la història del videojoc. De moment això és tot el que us podem dir, us deixem enllaçada la pàgina web oficial per si voleu ampliar una mica d’informació.

Què ens dieu? Us ha agradat el que Blizzard ha presentat o us és una mica igual?