Botiga

Revista 3Dnassos #2 (prereserva)

Descripció

En aquest segon número, entre molts altres continguts, descobrirem el procés de desenvolupament de Sword of the Necromancer, un dels videojocs catalans més exitosos de Kickstarter; repassarem la trajectòria d’Undercoders, estudi veterà del sector indie a Catalunya; parlarem de videojocs i llengua amb Ce Trencada, un grup de traductors voluntaris; homenatjarem Roberta Williams, mare de les aventures gràfiques; o destacarem alguns dels videojocs en català més rellevants dels últims anys.
Més de 80 pàgines de contingut en català sobre videojocs. Amb il·lustracions personalitzades de Guillem Romans, Paula Soler, Marina Martínez i Toni Vico Boronat, i la participació de diverses comunitats i creadors locals de referència.
Prereserva el teu exemplar i t’avisarem quan surti a la venda. I segueix-nos a xarxes socials per no perdre’t les novetats i sorpreses que anunciarem durant els pròxims dies!

Revista 3Dnassos #1

Descripció

En aquest primer número, entre molts altres continguts, podreu conèixer la història de Goutham Dindukurthi, un desenvolupador de l’Índia que ha publicat un videojoc en català, Mystic Pillars; una entrevista a dos aficionats que han traduït al català un bon grapat de videojocs, Eduard Ereza i Joel García; o com a plat principal i protagonistes de la portada, tres videojocs en català que han triomfat a Kickstarter: Summer in Mara, Sword of the Necromancer i Curse of the Sea Rats.
Més de 80 pàgines de contingut en català sobre videojocs. Amb il·lustracions personalitzades de Toni Vico i la participació de diverses comunitats catalanes i creadors de referència.
Inclou l’exemplar de la revista, punt de llibre i làmina il·lustrada.