Brain Training va ser una sèrie de videojocs que van agradar molt. Nintendo va ser molt intel·ligent i va saber com desenvolupar un sistema que posés a prova els nostres coneixements i a la vegada fos agradable i entretingut de jugar. Els fans de la gran N som molt pesats i volem constantment entregues de cadascuna de les sagues que ens agraden. Si bé és cert que Brain Training no era dins del nostre radar (a diferència d’altres, no esperàvem que tingués continuitat fora de 3DS) , tampoc ens sembla una decisió descabellada.

Així doncs, Nintendo ha confirmat que el nou videojoc de la saga sortirà a principis de 2020 per a Nintendo Switch acompanyat de molts minijocs i proves amb les quals podrem demostrar la nostra capacitat mental. Per exemple, podrem realitzar les ja clàsiques proves de càlcul matemàtic, combinar lletres per formar paraules, exercicis de memòria fotogràfica, saltar obstacles mentre trobes el número més alt i utilitzar els joy-con per competir a pedra-paper-tisora.

Com ja és habitual, podrem calcular la nostra edat cerebral i jugar en companyia amb el mateix parell de joy-con a modes com el Comptaocells o el Comptacaixes. També tindrem la possibilitat de competir en línia i comparar puntuacions. Fins i tot se celebraran campionats mundials! Aquesta nova entrega us espera el dia 3 de Gener de 2020 a Nintendo Switch. Us hi atrevireu?