Després d’un parell d’anys de silenci, canvis d’estudi, renúncies de productors i altres entrebancs que gairebé desemboquen més d’una vegada en la cancel·lació del projecte, CI Games (coneguda sobretot per la saga Sniper: Ghost Warrior) ha reprès el desenvolupament de Lords of the Fallen 2. I ho ha fet a Barcelona. La multinacional polonesa ha anunciat l’obertura de Hexworks, un nou estudi que, juntament amb una altra divisió situada a Bucarest, s’especialitzarà en videojocs RPG de fantasia i acció per a PC i consoles de nova generació.

Sota el lideratge de Cezar Virtosu com a director creatiu i de Saul Gascon com a productor executiu, Hexworks compta amb més d’una vintena de treballadors, tant veterans del sector amb experiència en videojocs AAA com personal més proper a l’escena independent: “Ha passat molt de temps des que vam començar a parlar de Lords of the Fallen 2 i a provar diverses idees. Aquest nou estudi ja ha estat treballant durant la segona meitat de l’any i ha aconseguit un progrés significatiu”, ha assegurat l’executiu en cap de CI Games, Marek Tyminski.

lords of the fallen 2 hexworks barcelona

Per altra banda, Gascon ha assenyalat que no és casualitat que CI Games hagi triat la capital catalana com a seu de Hexworks: “Barcelona compta amb un ecosistema digital, tecnològic i de joc cada vegada més desenvolupat. És un dels hubs de desenvolupament d’aplicacions mòbils més importants d’Europa i a poc a poc també de videojocs AAA per a PC i consola; volem contribuir a impulsar-lo”.

Amb Hexworks com a nou responsable, sembla que Lords of the Fallen 2 deixarà una mica de banda la fantasia del poder de l’entrega anterior per passar a un món més obscur, amb combats més desafiants que s’apropin a les experiències de l’estil Soulsborne. A més a més, l’estudi assegura que hi combinarà seqüències increïbles gràcies a la potència i al rendiment del nou Unreal Engine 5, enfocant-se així en consoles de nova generació i ordinadors de gamma alta.