ACTUALITZACIÓ (27/04/2020)

El blog oficial de PlayStation ha confirmat que la nova data de llançament de The Last of Us Part II és el 19 de juny. Alhora, han anunciat l’endarreriment de l’estrena de Ghost of Tsushima fins al 17 de juliol.

ACTUALITZACIÓ (02/04/2020)

Naughty Dog ha anunciat que el llançament de The Last of us Part II es torna a endarrerir indefinidament. L’estudi assegura que ja tenien el videojoc pràcticament a punt, però s’han vist forçats a prendre aquesta decisió a causa de problemes logístics que escapen del seu control derivats de la crisi mundial del coronavirus: “Volem assegurar-nos que tothom pugui jugar a The Last of Us Part II al mateix temps, convencuts que estem fent tot el possible per preservar la millor experiència per a tothom”.

Desafortunadament, fa pocs minuts s’ha confirmat un dels rumors que sacsejava avui la xarxa sobre una de les entregues exclusives més esperades de PlayStation. Ja és oficial: s’endarrereix el llançament de The Last Of Us Part II. Ho hem sabut a través d’un comunicat publicat a la mateixa pàgina de Naughty Dog, així com al blog de Playstation. Així doncs, haurem d’esperar fins el 29 de maig de 2020, dia que no s’allunya en excés del que ja ens ensumàvem i que, si mirem una mica més enllà dels nostres nassos, també afavoreix al llançament de la PS5.

“Ens hem adonat que no ens donava temps a polir el joc com volíem; d’aquesta manera, hem decidit ajornar el joc alguns mesos més”. Aquesta ha estat la raó principal per la qual l’equip ha decidit endarrerir la data de llançament. Si realment és així, no ens fa res esperar, tal i com vam defensar també amb altres títols com, per exemple, Metroid Prime 4.

The Last of Us Part II

És molt possible que veiem The Last of Us Part II també a PS5 des dels seus inicis, sobretot tenint en compte la facilitat de treure al mercat aquestes versions i el potencial de mercat que tenen. La primera entrega d’aquesta mateixa saga o la trilogia d’Uncharted en són un gran exemple. En definitiva, haurem d’esperar una mica més per jugar al que probablement sigui el seu millor joc exclusiu de l’any.