Aquest any la festa de l’E3 comença oficialment avui, dia 12 de maig però mitjans com IGN o distribuïdores com Kochmedia també volien tenir els seus minuts de protagonisme. De moment hem viscut dos dies previs a la fira plens d’anuncis i, tot i que algunes conferències han estat d’allò més avorrides, el cert és que hi ha hagut alguns anuncis que volem destacar.

Summer Game Fest (10/6/2021)

Geoff Keighley és un senyor que és a tot arreu i que s’ha autodenominat la cara visible dels videojocs per algun motiu que encara no hem acabat d’entendre. Aquest any ha volgut passar-li la mà per la cara a tothom i el dia 10 vam tenir un esdeveniment bastant ben parit en el que varen aparèixer propostes d’allò més interessants.

Metal Slug Tactics

Feia anys que no veiem res de la saga Metal Slug i d’SNK, sigui dit de pas. Un de les grans sorpreses del show fou veure aquest nou joc tàctic amb gràfics inspirats ens els originals dels 16 bits però, en comptes de ser un títol d’acció lateral, aquest cop serà un videojoc estratègic.

Tiny Tina’s Wonderland

Gearbox va aparèixer esporàdicament amb un anunci important que ha cremat les xarxes aquests dies. Tiny Tina’s Wonderland és un spin-off de Borderlands que oferirà viure aquesta nova aventura des de la perspectiva de Tina, el personatge que va sortir a Borderlands 2 i 3. Les mecàniques seran similars al que ja sabem però ens han promès que serà prou diferent per considerar d’aquesta nova obra un videojoc totalment nou; tocarà esperar.

Planet Of Lana

Planet Of Lana va ser una de les grans sorpreses del Summer Game Fest. Un videojoc en dues dimensions en el que viurem una aventura única, serem testimonis d’un enfrontament que no volem afrontar, una missió arriscada on el nostre objectiu serà descobrir, aprendre i tenir cura del planeta que ens acull. Un videojoc dibuixat a mà i animat amb una precisió mil·limètrica que sortirà l’any que ve a Xbox i PC

Endless Dungeon

Endless és una franquícia de videojocs que començà el ser periple l’any 2012, uns videojocs que foren molt ben acollits i ara està a punt de ser llançada al mercat una proposta d’allò més interessant. Endless Dungeon és un joc cooperatiu de masmorres en el que haurem d’acabar amb tot allò que se’ns posi al davant. Ens tocarà tirar d’estratègia i habilitat per superar tots els nivells.

Elden Ring

El presentador no va poder aguantar el somriure picaresc quan era a punt de presentar aquesta bomba, Elden Ring per fi tenia tràiler i va avenir acompanyat de data de llançament. Un videojoc molt més ambiciós que les entregues anteriors de sagues germanes que vol donar al jugador i jugadora un món obert que explorar, mil maneres de lluitar i un sistema de moviment molt més polit que altres títols de la saga souls. Bloodborne o Sekiro. El podrem jugar a partir del 21 de gener de 2022.

Aquests van ser els anuncis més destacats del Summer Game Fest però en van sortir un munt a la palestra. Vam veure tràilers d’obres esperadíssimes com Tales Of Arise, The Dark Pictures: House Of Ashes o Two Point Campus.

Netflix, Kochmedia, Tribeca, IGN (11/6/2021)

Ahir va ser un dia en el que moltes empreses es van sumar a la moda de tenir un espai propi però al final no va resultar tant productiu com (suposem) es pensaven. De tota manera hem pogut rascar moltes coses interessants i val la pena que tingueu alguns jocs al radar. Estigueu atentes que aquí hi ha teca de la bona.

Netflix Geekend

Netflix s’apunta a qualsevol cosa, tant li fa si son videojocs o sabates, ells tenen per a tothom. No va ser una conferència que destaqui pels anuncis ja que vam veure dos vídeos curtes i algunes imatges estàtiques. El que us podem dir és que estan preparant tres sèries animades d’Ubisoft: n’hi haurà una d‘Splinter Cell i dues de Farcry.

League Of Legends Arcane

Un dels grans anuncis han estat els poc més de dos minuts de vídeo de la sèrie basada en el popular joc de Riot. Hem vist un vídeo amb una animació extraordinària en el que s’han centrat en el passat de Jinx i la seva relació amb Vi. Segons van dir ahir, hauria de sortir aquest mateix any així que no hauríem d’esperar gaire més.

Castlevania

Sembla que la sèrie de Castlevania agrada i molt ja que, a banda de recordar-nos que la quarta temporada ja està a Netflix, també han anunciat que hi haurà una nova sèrie. Aquesta vegada, però, serà un spin-off ambientat a França l’any 1972, mentre té lloc la revolució francesa.

Resident Evil

Sabem que esteu menjant-vos les ungles pensant en la sèrie de Resident Evil però, malauradament, no han donat gaires més detalls. El que sí volem compartir és l’equip que està a càrrec de les veus i la interpretació dels personatges. Haurem d’esperar una mica més si volem conèixer més detalls.

Batibull de videojocs ( Kochmedia, Tribeca, IGN )

Després de Netflix hi ha hagut tres conferències més. D’aquestes n’hem tret bon suc però les posem juntes ja que hi ha jocs que han repetit o algunes que donen poc de sí si les posem per separat, som-hi doncs!

Signailis

Rose Engine ens ha soprès amb un videjoc trencador. Un títol que recull el millor de moltes coses: survival clàssic, monstres, un futur distòpic… A més l’apartat gràfic, artístic i sonor és inmillorable. Val més la pena que li feu una ullada vosaltres mateixos.

Norco

Norco és un click ‘n point, una aventurra narrativa adulta en la que la ressolució de puzzles és una de les bases de l’avenç de la nostra partida. L’estil pixel- art, el so i l’ambientació faran reviure aquells dies on Lucas Arts ara la reina d’aquest tipus de jocs.

Unpacking

Unpacking és allò que el nom promet, un videojoc amb una estètica 16 bits i amb una paleta de colors que li van com a anell al dit. El nostre objectiu és treure les coses de la caixa i desar-les on toca. No us atreu del tot? Cliqueu al vídeo i després ens ho dieu.

Core Keepers

Core Keepers ha sigut presentat durant la retransmissió de IGN, un videojoc cooperatiu en el que haurem de defendre la nostra base dels monstres i altres possibles problemes naturals. No val només amb una espasa i quatre fletxes, ens tocarà recol·lectar, posar llum a tot arreu i millorar el que ja tenim. No us el perdeu!

Black Skylands

En aquesta ocasió també haurem de defendre’ns i no amb un pic i una pala, amb una arma i unes quantes granades. La vista és zenital i serà, pel que hem vist, un twin stick shooter (amb un ens movem i amb l’altre disparem). Sabem que podem millorar algunes estructures, així com crear armes o armadures. L’esperem amb moltes ganes.

Això és el que hem volgut destacar. Us recordem que hi ha hagut més cosetes (moltes d’eslles ja les coneixíem) com més informació de Kena: bridge of spirits, Skatebird, SIFU, Lumberhill o Chernobilyte. Passeu-vos pel canal de IGN si voleu veure-ho tot.