A Xbox no paren quiets ni un moment i els jocs arriben a la consola com si fossin gotes d’aigua quan cau una tempesta; un beneït desastre ja que no dóna temps de jugar a tot el que volem. Ahir vam veure una nova retransmissió ID@Xbox centrada en els videojocs independents que arribaran a Xbox i PC aquest any. Malgrat que l’esdeveniment començava a les 17:00 de la tarda i no va acabar fins vora les 21:00h, entre entrevista i entrevista i xerra que xerra, els jocs i tràilers van anar apareixent:

Demon Turf

Playtonic hi ha estat (els antics treballadors de Rare) i, tot i que aquest cop només hi són com a editors, sembla un joc creat per ells mateixos. Fabraz és el cap del projecte – desenvolupador de Slime-san o Planet Diver- i també hi ha gent com David Wise (compositor de bandes sonores excelses com la de Donkey Kong). Un videojoc d’aventures que combina un entorn tridimensional amb uns protagonistes en 2 dimensions. De moment sabem que sortirà aquest mateix any a PC, Xbox Series i Nintendo Switch.

Princess Farmer

Princess Farmer és un videojoc desenvolupat per Samobee Games. Es tracta d’un títol de puzles en el que hem de combinar diversos vegetals amb la finalitat de crear combinacions i guanyar punts. A més a més el joc està ple de secrets i misteris que haurem de resoldre, es llançarà aquest mateix any per PC i consoles, ja teniu una demostració a Steam si el voleu provar.

Moonglow Bay

Bunnyhug és l’equip responsable de Moonglow Bay, un videojoc artísticament meravellós en el que haurem de guanyar-nos la vida pescant. Combina l’rpg i recol·lecció i una història que ens farà vibrar d’emoció, tot mentre restaurarem un petit poble i el cor dels seus habitants. El podrem jugar aquest mateix any, de moment, a PC i Xbox.

Little Witch in the Woods

A qui no li agraden els jocs d’aventures amb un estil retro maquíssim? Sunny Side Up és la desenvolupadora coreana que ha fet el joc, una obra que us enamorarà per com es veu i us acabarà d’enganxar per la seva interessant i alhora relaxada jugabilitat. No us diem gaire més, feu-li un ull al vídeo i entendreu el que volem dir de seguida.

Loot River

Aquest és un d’aquells que heu de tenir al vostre radar sí o sí. Lootriver és un rogue-like en el que haurem de jugar amb l’escenari per avançar en cada nivell. La qualitat visual i sonora de la obra està fora de qualsevol possible debat, és simplement extraordinari en tots els sentits. De moment sabem que sortirà aquest mateix any per Xbox i per PC (Steam).

Lost Eidolons 

Quina sorpresa veure aquest tipus de videojocs! Lost Eidolons és un joc tàctic per torns -ens ha semblat que beu molt de Fire Emblem, sobretot el Three Houses- amb un apartat gràfic molt realista. Els combats, com és habitual seran per torns i a més podrem explorar de manera més o menys lliure el nostre campament. Ocean Drive Studio assegura que aquest any ja podrem gaudir de l’accés anticipat a PC i a consoles arribarà un pèl més tard.

Super Space Club

Graham Reid és el responsable de Super Space Club, un shoot ’em ‘up amb un estil propi. Avui mateix s’ha confirmat que, a part de PC i Mac, també es llançarà a Xbox a finals d’aquest mateix any. Aquest és un imprescindible si us agraden els jocs de naus, feu-li una ullada.

id@xbox super space club

Nobody saves the world

Els creadors de Guacamelee ho han tornat a fer! Avui ens ha agafat per sorpresa i és que hem vist un rpg on haurem de superar diverses proves (algunes d’elles ben esbojarrades) i ens haurem de transformar en altres sers vius per completar alguns escenaris. De moment han confirmat el seu llançament a Xbox i PC a més d’estar al gamepass el dia de llançament.

Aquests són els que més ens han cridat l’atenció a nosaltres, però hi ha hagut més de 60 anuncis entre pitus i flautes. Molts ja els coneixíem i d’altres no se n’ha ensenyat gairebé res. D’entre els destacats coneguts podem trobar Among Us (amb l’anunci i el gameplay del nou escenari), S.T.A.L.K.E.R. 2 (sense novetats) i 12 minutes, del qual simplement ens han transmès que estiguem atents a pròximes novetats.

Finalment, us deixem la llista sencera per si voleu examinar tots els jocs amb calma. Recordeu també que fa uns dies van arribar tots els videojocs de Bethesda al Game Pass. Quin és el que us ha cridat més l’atenció?