Si us hem de ser sincers, ja fa uns quants anys que no esperem gaire dels esdeveniments d’Electronic Arts. Avui s’ha celebrat l’EA Play Live 2020, una presentació que havia promès molts videojocs i novetats. Doncs ni una cosa ni l’altra. Us portem un resum de com hem perdut una hora de la nostra vida i de son, exceptuant un parell de moments lúcids. Comencem!

Apex Legends

Respawn Entertainment ha estat la desenvolupadora que més protagonisme ha tingut durant l’avorrida nit. Ha revelat nova informació de la cinquena temporada competitiva i un esdeveniment anomenat Lost Treasures, que es farà efectiu a partir del 23 de Juny. A més a més, han confirmat una versió de Steam i Nintendo Switch, així com el joc creuat entre totes les plataformes.

Lost In Random

Aquesta és una de les raons per les quals ha valgut (més o menys) la pena veure la presentació. Lost In Random és un videojoc que ens dóna la possibilitat de canviar el nostre propi destí. Es caracteritza per una estètica realment única i interessant. Això sí, ens haurem d’esperar fins al 2021 per jugar-hi.

Star Wars Squadrons

Star Wars Squadrons ha estat el plat fort de la presentació. Hem conegut un fotimer de novetats i nous vídeos, així com un gameplay que ens ha deixat amb ganes de jugar-hi. S’ha confirmat que el podrem gaudir el 2 d’octubre, joc creuat entre totes les plataformes i que hi haurà una versió en realitat virtual.

Rocket Arena

Aquesta ha estat una altra sorpresa. Rocket Arena és un videojoc competitiu en línia en el qual haurem de competir en equips de 3 vs. 3. La seva gràcia, o al menys és el que ha repetit fins a la sacietat l’equip, és que l’arma principal serà un llançacoets. Els mapes seran dinàmics i hi haurà mil-i-una històries per desbloqujar; també tindrà joc creuat entre totes les plataformes. Hi podrem jugar el 14 de juliol.

Skate 4

Abans de veure com abaixaven el teló, s’ha confirmat que Skate 4 està en desenvolupament. Pel que han comentat, es veu que encara està en una fase molt bàsica, així que és molt possible que encara quedi molt de temps per veure alguna imatge que faci justícia a l’obra.

Doncs això és tot! Com sempre, ha estat un EA Play Live avorrit i monòton, però amb algunes sorpreses interessants. Han comentat molt de passada cosetes dels Sims, han afirmat que hi ha jocs que arribaran a Nintendo Switch i que ja preparen un munt de títols per la pròxima generació, però sense concretar res. A la seva pàgina web trobareu més informació dels videojocs que hem comentat.