Call Of Duty: Mobile ha estat un èxit sense precedents, registrant més de 100 milions de descàrregues només en una setmana i superant amb escreix els inicis de grans exponents actuals com PUBG o Fortnite. Activision i Tencent han sabut portar el dinamisme i la extraordinària jugabilitat de la saga a dispositius mòbils. Tant és així que que les actualitzacions i novetats són el pa de cada dia.

No fa gaire, la companyia ha confirmat que estan treballant en el mode zombis, un clàssic dins la franquícia que demanava la comunitat des del primer dia. No en coneixem encara la data de llançament, tot i que estem ben segurs que no tardarem en veure les primeres imatges.

A més a més, han assegurat que també estan fent proves de compatibilitat amb els controladors físics. Podrem jugar ben aviat amb els comandaments d’Xbox One, PS4 o qualsevol altre que funcioni via bluetooth que tant bé funcionen per altres videojocs d’aquestes plataformes.

Si no heu jugat encara a COD: Mobile, us recomanem que li doneu una oportunitat; si us agrada la saga principal, aquesta entrega portàtil us encantarà.