‘Sword of the Necromancer: Resurrection’ és una reimaginació en 3D del videojoc original, en què podem reviure els enemics que derrotem i convertir-los en aliats

L’estudi barceloní Grimorio of Games ha revelat que el seu pròxim videojoc, ‘Sword of the Necromancer: Resurrection‘, s’estrenarà a PC i consoles a finals d’aquest estiu. Es tracta d’un remake en 3D del títol original publicat el 2021, en què podem reviure els monstres que derrotem i invocar-los perquè lluitin al nostre costat, amb novetats quant a la jugabilitat i més profunditat en la història de les protagonistes.

Tal com es pot veure al nou tràiler que ha publicat l’estudi, el pas del 2D al 3D no només significarà un canvi visual radical, sinó que també permetrà afegir noves mecàniques de lluita per oferir un sistema de combat més divers i dinàmic. En aquesta línia, podrem configurar la IA dels monstres que invoquem per harmonitzar-los amb la nostra estratègia. A més, es refaran les escenes il·lustrades i n’inclourà de noves per explicar amb més profunditat la «tràgica història d’amor» de les dues protagonistes, Tama i Koko.

«Què faries per retornar a la vida a qui més estimes?»

‘Sword of the Necromancer’ ens explica la història de Koko, una sacerdotessa, i Tama, una bandida que fa d’escorta. Per desgràcia, Koko perd la vida durant el viatge, però Tama, lluny de resignar-se, carrega el seu cadàver fins a la cripta del Nigromant, on es creu que s’amaga el poder de ressuscitar els morts.

Amb pinzellades de roguelike i RPG, el videojoc ens planteja una masmorra laberíntica que haurem de superar amb l’ajuda dels mateixos enemics que derrotem i revivim amb la nostra espasa. A mesura que avancem, coneixerem la relació i el passat de les dues protagonistes.

sword of the necromancer resurrection remake videojoc en català grimorio of games

Controlar les tàctiques dels monstres reviscuts era una de les peticions més insistents dels jugadors

Canvi de plans: primer el remake, després la seqüela

Aquest remake va ser una de les fites addicionals que es van assolir durant la campanya de Kickstarter del videojoc ‘Sword of the Necromancer: Revenant’, que continuarà i ampliarà la història de la primera entrega. De fet, estava previst que la seqüela s’estrenés abans, però l’estudi va decidir allargar-ne el desenvolupament a causa del cost del projecte i els incompliments del publisher, que es va fer enrere.

Per compensar-ho, han donat prioritat al remake i n’han avançat l’estrena, prevista per a finals d’estiu, confiant que les vendes siguin bones i puguin donar l’empenta final de finançament per la seqüela.

‘Revenant’ també farà el pas del 2D al 3D i serà més ambiciós en tots els aspectes; no es limitarà només a una masmorra, sinó que podrem explorar les ciutats que se’ns mencionen a la primera entrega.

Hi haurà més varietat d’atacs i podrem encadenar combos

Així doncs, el remake serà una bona oportunitat per debutar i conèixer la història de la millor manera, però també per revisitar la masmorra del Nigromant i fer un tastet de l’estil i les millores que tindrà la seqüela. I tal com ens té acostumats l’estudi, ambdós videojocs estaran disponibles en català.