El pròxim videojoc cooperatiu de terror GTFO ha tingut ja el seu primer dia en beta, en el qual el títol ha estat obert durant un període de temps determinat perquè la gent puga gaudir-lo, al mateix temps que s’hi troben i informen de possibles bugs.

Ja amb vista a una relativa propera eixida en early acesss, la desenvolupadora, 10 Chambers Collective, ha lliurat una demostració jugable a l’important mitjà americà sobre videojocs IGN. Sembla que els resultats són els promesos, tal com els seus creadors ho definien a totes les entrevistes, a banda d’alguns dels vídeos que vàrem poder observar a l’últim E3.

Per a qui encara no conega aquest títol, cal destacar que es tractarà d’un shooter de terror on tindrem moments d’acció a dojo, alternats amb situacions de cooperació i resolució de trencaclosques per continuar avançant. Hi podran jugar fins a 4 jugadors per partida, possiblement també en mode local.

GTFO ja fa força temps que està en desenvolupament, amb unes grans expectatives posades en ell. Els seus creadors deien que volien recollir un tipus d’experiència com la que s’hi veu a la segona pel·lícula d’Alien: Aliens: El regrés. Amb això ens referim al fet que la sensació d’amenaça siga constant, amb moments de gran caos de trets i onades d’enemics que ben bé no se saben per on vénen.

Com també haureu pogut observar al vídeo de gameplay d’IGN, els elements típics del cinema i videojocs de terror hi seran molt presents, com les localitzacions desolades en ambients obscurs i tètrics. També es pot observar (altre element molt d’Aliens, s’ha de dir) que hi haurà moments en els quals un membre de l’equip haurà de hackejar portes, mentre la resta es dedica a vigilar els voltants.

Ja veurem com queda aquest videojoc: de moment, dóna signes que podria convertir-se en un bon cooperatiu de terror en línia. Si vosaltres també voleu provar-lo, estigueu a l’aguait, doncs hi haurà una nova jornada per provar la beta del 31 d’octubre fins al 3 de novembre. Per obtenir les claus d’accés per a Steam, haureu d’unir-vos al servidor Discord del joc.

GTFO realment fa molt, molt bona pinta, però… podrà desbancar al rei de reis, Left 4 Dead 2?

Trobareu molt més contingut sobre videojocs de terror i survival horror al portal de Xe Quin Pasme!