Si us agraden els videojocs japonesos tant com nosaltres, segur que any rere any teniu marcats al calendari els quatre dies de la Tokyo Game Show, una fira dedicada sobretot a anunciar i revelar novetats sobre els videojocs de les principals empreses del mercat oriental. Malgrat que enguany ha estat una mica més descafeïnada, segueix valent la pena destacar els set títols que més ens han cridat l’atenció, des de propostes ben estranyes fins a sagues ja consolidades.

Stanger of Paradise: Final Fantasy Origins

Els usuaris de PS5 o Xbox Series S|X teniu una versió de prova disponible fins al dia 11 d’octubre. Per altra banda, Square Enix ha assegurat que estan refinant el joc fins a l’últim pixel de manera que tothom pugui gaudir d’una experiència immillorable; el podrem jugar a partir de l’11 de març de 2022.

Dungeon Encounters

Una de les nostres sorpreses personals ha estat aquesta nova IP de Square Enix, un videojoc de masmorres bastant simple tècnicament, però que complirà amb escreix el que es proposa. Amb un total de 100 nivells, haurem de fer front a temibles monstres mentre investiguem cada racó i intentem buscar l’estratègia perfecta per cada moment. El tindrem disponible a Steam, Nintendo Switch i PS4 el 14 d’octubre, llàstima que només en format digital.

The Caligula Effect 2

Som en un món que sempre està en moviment, algunes ànimes estan plenes de preguntes, plenes de ganes de tornar enrere, de mentides… The Caligula effect 2 és un JRPG en què haurem d’anar desxifrant un munt de misteris mentre fem el nostre propi camí. Un ésser quasi diví ens dóna uns poders que ens permetran canviar la nostra realitat i la dels altres, només depèn de tu com utilitzar-lo.

Yurukill

Aquest és possiblement el més estrany de la llista amb diferència. Ens posem en la pell d’un protagonista que presumptament ha matat 21 persones, però ell no se’n recorda de res. Una noia amb una màscara de guineu ens diu que no ens executaran si sobrevivim a unes proves. Yurukill mescla el gènere narratiu i l’acció al més pur estil shoot ’em up en una combinació curiosa on els nostres reflexos seran la clau per vèncer. El podrem jugar a Nintendo Switch, Steam, PS4 i PS5 l’any vinent.

Blue Reflection: Second Light

Blue Reflection torna per la porta gran. L’Ao viu una vida d’allò més normal amb les seves amigues de l’institut, però no sap que s’haurà d’enfrontar a un destí cruel. La fi de tot el que coneixien és a punt d’arribar, podran ella i el seu estimat grup superar les adversitats i canviar la seva pròpia història? Ho podrem descobrir a partir del 9 de novembre.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

La franquícia Atelier fa 25 anys (que es diu ràpid) i Gust ho vol celebrar amb un nou títol de l’excel·lent saga de rol. Atelier Sophie 2 és tot el que volem i esperem d’una nova entrega de la saga: recol·lecció, alquímia, bons personatges, una trama interessant, un estil visual molt maco i un combat a l’alçada dels temps que corren. El podrem jugar a Nintendo Switch, PC i PS4 a partir del 25 de febrer de 2022.

Touken Ranbu Warriors

Touken Ranbu Warriors és un títol que ens deixarà viure de ben a prop l’era Sengoku amb una bona dosi d’acció; nous personatges, una història intrigant i un sistema de combat polit. Podrem jugar-hi a partir del 24 de maig de 2022 a Nintendo Switch.

Aquesta és la nostra sel·lecció de la Tokyo Game Show 2021, una fira que ens ha deixat bon sabor de boca, tot i que hem trobat a faltar alguna notícia per part de pesos pesants com SEGA o Atlus. Quin d’aquests set videojocs us crida més l’atenció? Esperàveu alguna altra cosa?