Caramelet el que ens acaba de llançar tant sols fa una estona el Twitter oficial de Bethesda

Amazon Studios i Kilter films desenvoluparan una sèrie basada en Fallout de la mà dels productors Jonathan Nolan i Lisa Joy. Amazon Studios ha obtingut els drets de la saga de Bethesda per tal de dur a terme aquesta producció postapocalíptica. Segur que reconeixeu els productors que capitanejaran el projecte, ja que són els creadors de l’exitosa sèrie de HBO Westworld.

Els rumors apuntaven que Bethesda estaria pensant en una pel·lícula o sèrie i finalment s’ha desvelat cap a on encararan l’adaptació. No se n’han donat gaires detalls, però es pensa que podria basar-se en la història central, tot mantenint el toc d’humor i l’estil de pel·lícula de classe B del videojoc. Amb uns Estats Units de finals de la dècada de 1940 que ha passat per una guerra nuclear, ens asseguren que serà una sèrieobscurament divertida. Lògicament, arribarà en exclusiva a Amazon Prime Video.

fallout sèrie

Amazon Studios ja s’ha posat mans a l’obra; de moment, només tenim l’anunci que ens han deixat caure a les xarxes socials, però està confirmat que en la producció també col·laboraran Todd Howard per part de Bethesda Game Studios i James Altmant per part Bethesda Softworks.