Encara que Stadia té certes mancances i ha de millorar molt, Google demostra que els videojocs arriben i arribaran. A través d’una nova presentació Stadia Connect, s’han anunciat uns quants títols que arribaran aviat al servei en streaming. Videojocs i més videojocs han estat el pilar de la presentació, però independentment de si ens ha interessat més o menys, de seguida ens n’adonem que els hi queda un llarg camí per recórrer si volen convèncer i consolidar-se entre el gran públic. Això sí, ens han ofert una prova gratuïta de dos mesos de la subscripció Pro, que ens ofereix descomptes exclusius, videojocs de franc a l’estil Games With Gold o PS Plus, reproducció a 4K i so 5.1 surround.

Un dels títols dels quals ha fet més gala Google és Octopath Traveller, videojoc que va sortir en exclusiva a Nintendo Switch el 2018 i un temps després va aterrar a Steam. Si hi volíeu jugar però no tenieu Switch o ordinador amb Steam, esteu de sort; ja el teniu disponible a Google Stadia. De la mateixa manera, també hem pogut veure com DOOM Eternal s’estrenava ahir mateix al servei, un gran títol que s’ha de jugar de meravella si tot funciona com cal.

Google Stadia Doom Eternal

Per la seva banda, Electronic Arts ha confirmat que la saga FIFA, Madden i Star Wars Jedi: Fallen Order s’estrenaran al servei en algun moment d’aquest any, sense donar cap més pista. Suposem que els títols esportius seran els d’aquest any, però ens tocarà esperar per saber-ne més. Finalment, hem vist alguns videojocs que ens han agradat molt, com per exemple Get Packed, Zombie Army 4, Wave Break, Monster Boy o Crayta; no són pesos pesants, però ens semblen afegits que enriqueixen el catàleg del servei, justament un dels seus punts febles a dia d’avui.

Sense dubte, Google comença a caminar cap a la direcció correcta, però creiem que encara els hi queda molta feina per fer, molt per afegir i molt per millorar. Recordeu que ja podeu iniciar fàcilment la prova gratuïta de la subscripció Pro i aconseguir un bon grapat de videojocs.