Fins a on arribaries per retornar a la vida un ésser estimat? Així ens presentava Sword of the Necromancer fa uns anys l’estudi barceloní Grimorio of Games, un dels millors videojocs catalans de 2021 segons la comunitat. Ara, després de tots els èxits recollits, ens ha sorprès amb l’anunci de la seva seqüela o segona entrega, Sword of the Necromancer: Revenant. I ho fa amb una altra proclama introductòria que és tota una declaració d’intencions: “lluita per mi un cop més”.

Sembla que Revenant seguirà els fonaments del seu predecessor, però amb millores i novetats pel que fa sobretot a la jugabilitat. Es tractarà d’un videojoc de rol i acció en 3D i tercera persona amb pinzellades de dungeon crawler, gènere caracteritzat pel masmorreig laberíntic i l’exploració de sales amb trencaclosques. Per descomptat, mantindrà la premissa original de poder reviure els enemics que derrotis per convertir-los en aliats i fer que lluitin al teu costat, tot i que es renovarà completament el sistema de batalla i acompanyants amb novetats com ara combos aeris o canvis ràpids de personatge.

sword of the necromancer: revenant videojoc en català

En aquesta línia, un dels nous conceptes serà el dels anomenats Revenants: “una vegada van ser grans herois, ara els seus esperits vaguen pel món”, explica l’estudi. Derrotar-los ens atorgarà invocacions força més poderoses per “acabar d’una vegada per totes amb el Nigromant” (entenem, doncs, que serà una continuació quant a història). A més, la inteligència artificial dels monstres serà més controlable i ens permetrà personalitzar les tàctiques de cada invocació per esprémer al màxim les seves virtuts.

Ara bé, un dels plats forts és que podrem sortir de les masmorres i conèixer més a fons la regió d’Euda. Podrem viatjar amb certa llibertat, interactuar amb habitants i explorar ciutats o zones obertes. No només això, sinó que sembla que haurem d’agafar el timó per restaurar-la i tornar-la a la glòria: recluta personal i desbloqueja noves funcions i serveis com botigues, forja, cuina, etc.

Sense desmerèixer la gran primera entrega, sembla que Sword of the Necromancer: Revenant serà un salt de qualitat i ambició proporcional al creixement de l’estudi. Asseguren que s’està desenvolupant tenint en compte tot el feedback anterior amb l’objectiu de crear una experiència refinada, mantenint i ampliant l’essència original, i que sigui atractiva tant per jugadors nouvinguts com pels experimentats que hi tornin. Si tot va bé, aviat hi haurà més informació; sigueu atents a la seva pàgina web.

Amb motiu d’aquest anunci, i per anar preparant-vos en cas que encara no hi hagueu jugat, teniu el primer Sword of the Necromancer amb un descompte del 60% a Nintendo Switch. Per cert, no dubteu que aquesta seqüela s’estrenarà en català, com tots els seus títols. Aquesta gent no falla!