The Pokémon Company ja porta uns quants anys provant cosetes, però sembla que mai acaba de prémer la tecla correcta amb el públic més tradicional o veterà de la saga. Fa un parell de dies es va emetre un Pokémon Presents per revelar uns quants videojocs i programes, entre els quals destaquem New Pokémon Snap. No obstant això, Tsunekazu Ishihara, ens va deixar amb la mel als llavis assegurant-nos que aviat tindríem una nova presentació amb un anunci força important. Avui a les 15:00h sortirem de dubtes, però què us sembla si especulem una mica?

El primer Pokémon Presents va durar poc més de 10 minuts, però si vau parar atenció a tots els detalls de la posada en escena, segur que ràpidament vau veure un munt de peluixos de criatures de Johto. Sense dubte, és una pista que no podem obviar; el simple fet d’imaginar-nos com seria tornar a viure una de les aventures preferides de la nostra infància ja és motiu d’il·lusió. Durant la presentació, el primer que se’ns va venir al cap va ser un Pokémon Let’s GO de Johto. No és gens forassenyat, ja que la primera entrega va funcionar prou bé i segurament va ser força rendible pel que fa a inversió, esforç i resultat.

pokémon presents let's go johto

Per altra banda, no podem negar que ens encantaria que aquest important anunci fos l’esperat remake de Sinnoh (posats a demanar, que sigui de Platinum, ja que és la versió més completa). En cas que sonés la flauta, suposem que la jugabilitat d’aquest remake seria molt similar a la de Pokémon Espasa i Escut, amb certes innovacions però més aviat classicota i conservadora. De totes maneres, no hi ha cap indici que ens pugui fer pensar en aquesta opció.

Ara bé, mai se sap què pot passar tractant-se de Nintendo. També ens hem de fer a la idea que anunciïn qualsevol projecte que no tingui res a veure amb els nostres desigs; crear grans expectacions sempre és perillós, tot i que és inevitable amb una saga com Pokémon. Sigui com sigui, la porta està oberta a un munt de possibilitats; si m’hagués de quedar amb una sola opció, voldria veure Pokémon Let’s Go situat a Johto; fàcil i prou atractiu per calmar temporalment el públic més exigent.