La fira de videojocs IndieDevDay, que amb el pas dels anys s’ha convertit en un dels esdeveniments de referència del sector a Catalunya, especialment quant al desenvolupament independent, ha anunciat que enguany se celebrarà a La Farga de l’Hospitalet. Així doncs, deixarà enrere les Cotxeres de Sants, lloc que havia acollit les últimes dues edicions, i passarà a un recinte firal de gairebé 8.500 metres quadrats, pràcticament set vegades més gran.

Alhora, amb l’objectiu de fer més còmode la visita per als assistents, passarà de dos a tres dies, el primer dels quals estarà dedicat a l’àmbit professional, com ara desenvolupadors, publishers, inversors i premsa. Una decisió molt encertada, tenint en compte que l’última edició va congregar més de 4.300 persones i en certs moments fins i tot costava moure’s pels passadissos d’exposició: «l’única manera de continuar creixent i atendre tant expositors com públic era mudar-se a un recinte firal. Millorarem en tots els vessants de l’esdeveniment», ha explicat el director de la fira, Daniel Santigosa.

indiedevday 2022 premis videojocs

L’organització assegura que hi haurà novetats i renovarà continguts, com ara una trobada entre universitats i empreses, entre altres propostes per als expositors, especialment de videojocs físics i perfils artístics. De fet, un dels objectius per a 2023 és adoptar un caràcter internacional que atregui empreses estrangeres, tot i que l’eix central de la fira continuarà sent la proximitat i la indústria local.

L’IndieDevDay 2023 se celebrarà el 8, 9 i 10 de setembre a La Farga de l’Hospitalet i promet oferir més d’un centenar de videojocs per provar, així com activitats per a tots els públics. Des de la seva primera edició al Canòdrom de Barcelona, no ha parat de créixer i sembla que enguany tornarà a batre rècords.