En els pròxims articles us vull parlar de videojocs que passen bastant desapercebuts i considero que són veritables joies a tenir en compte. Començarem amb dues peces molt especials de la meva biblioteca virtual: Hyper Light Drifter i AER: Memories of Old.

Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter és un joc d’acció en 2D desenvolupat per Heart Machine (Abylight a mòbils), una d’aquelles joies pixel art que són una meravella visual. És capaç d’explicar una història a través d’una fantàstica banda sonora, un art agradable i una gran jugabilitat sense la necessitat d’utilitzar diàlegs.

A molts i moltes us recordarà als primers The Legend of Zelda, una barreja d’exploració i acció en la mida justa i una dificultat moderada que ens farà patir en més d’una ocasió.

Hyper Light Drifter és una peça primordial que recomano a qualsevol amants del pixel art. Actualment el podeu trobar a Steam amb un descompte del 60%, per tant sols 5,99 euros; encara us ho esteu pensant?

AER: Memories of Old

AER: Memories of Old és un videojoc de món obert d’aventura i exploració desenvolupat per Daedalic Entertainment amb un aspecte visual captivador i molt diferent al que estem acostumats.

És un joc de ritme tranquil on haurem d’anar descobrint ubicacions entre illes flotants gràcies a la capacitat de la nostra protagonista de transformar-se en ocell, resolent trencaclosques i aconseguint pistes per seguir avançant; tot això amb un so ambient de fons relaxant.

No és el típic joc frenètic on has d’avançar de forma lineal i atacar tota l’estona, sinó tot el contrari; si voleu passar una bona estona sense gaires nervis ni mals de cap, parar-vos a investigar, observar el vostre voltant i gaudir d’uns paissatges bonics i diferents, AER: Memories of Old és una peça indispensable a la vostra col·lecció. Fins el 2 de juliol el trobareu gratuït a l’Epic Games Store.