L’estudi barceloní Lince Works ha presentat Aragami 2 durant la Gamescom 2020 amb un breu tràiler que promet més i millor del que ja vam gaudir a la primera entrega. Gairebé quatre anys després d’infiltrar-nos a la ciutat fortificada de Kyuryu i salvar Yamiko de l’exèrcit de la llum, el ninja més ombrívol torna per fer front a Akatsuchi, una jove nació expansionista que ha sotmès la població de la Vall de Rashomon. Encara que no han revelat la data d’estrena, podem confirmar que arribarà al llarg de 2021 a Steam, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X.

Aragami 2 transcorre 100 anys després dels fets del primer videojoc, enmig d’una època de guerra i caos provocada per les fortes tensions entre faccions militar que anhelen poder i control sobre la Vall de Rashomon. Com no podia ser d’una altra manera, mantindrà el segell del sigil i la infiltració, però sembla que el combat guanyarà protagonisme: “Vam haver de descartar algunes característiques d’Aragami perquè no teníem prou recursos per construir-les. Aquesta seqüela agregarà mecàniques de combat i cooperació a la mecànica central de sigil”, explica David León, director de desenvolupament.

aragami 2 gamescom

Un nou món, una narrativa atractiva, més diversitat de mecàniques… Ara bé, una de les novetats que més ens ha cridat l’atenció ha estat l’èmfasi en el multijugador cooperatiu; podrem formar un clan de fins a tres jugadors i completar en companyia la història. També incorporarà mecàniques de creació d’armes o objectes, millora de característiques amb desenes d’habilitats diferents i accions de sigil més àgils.

Si no coneixeu Aragami, consisteix en la història d’uns guerrers d’elit que han obtingut el poder de controlar les ombres arran d’un fenomen sobrenatural que corroeix el cos i devora la ment. Amb més de 600.000 còpies venudes, l’estudi ha crescut considerablement; es nota clarament que Aragami 2 és un projecte bastant més ambiciós. De fet, Game Seer (un fons de capital privat fundat per veterans de la indústria) va invertir 3,4 milions d’euros en l’estudi barceloní fa poc més d’un any.

Aprofitem l’avinentesa per destacar que a hores d’ara podeu trobar Aragami: Shadow Edition (inclou el DLC Nightfall) per 15 euros a Nintendo Switch. Caldrà fer temps fins a 2021. A més a més, recordem que el podeu gaudir plenament en català; esperem que Aragami 2 també ens ho permeti!