Mail Mole ha estat una de les sorpreses de l’any. No només per ser un videojoc molt ben parit, sinó també per la seva trajectòria. El vam descobrir quan encara era un projecte universitari, però ja se’l veia amb potencial per anar més enllà. Tant és així que s’hi va interessar la desenvolupadora catalana Undercoders, una de les més veteranes del sector. Quatre mesos després d’un debut més que satisfactori, l’estudi Talpa Games estrena avui l’expansió gratuïta “Xpress Deliveries”, que inclourà nous nivells, més modes de joc i altres afegits força interessants.

Per si no el coneixeu: Mail Mole és un videojoc de plataformes 3D protagonitzat per un talp carter que ha de salvar el món. Inspirat per les mecàniques de Super Mario 3D World, Splatoon o Yooka-Layle, ens farà moure sota terra, escalar grans parets o volar pels cels mentre esquivem tota mena d’obstacles… Tot sigui per arribar a les bústies més inhòspites de Carrotland! Alhora, és un repte ideal per a jugadors que els agrada buscar tots els col·leccionables o obtenir la millor puntuació o marca possible.

Sota el nom de “Xpress Deliveries”, la nova expansió gratuïta ens promet més i millor del que ja coneixem i que tant ens ha agradat: 8 nous nivells amb el factor speedrunner com a eix central, un mode de joc boss rush que ens enfrontarà consecutivament a enemics finals, un mode foto i més disfresses (sí, podem vestir el talp de mil maneres). De fet, han col·laborat amb altres estudis per afegir peces temàtiques de videojocs com Summer in Mara, Aragami, Superepic o Sword of the Necromancer.

Mail Mole està disponible a PC i Nintendo Switch. Recordem també que s’hi pot jugar completament en català. Ens alegrem que Talpa Games hagi debutat amb èxit i continuï millorant el seu videojoc. També cal destacar la bona feina d’Undercoders, que no és la primera vegada que aposta per estudis novells.