La marca Xbox segueix creixent i millorant els seus serveis dia a dia. Fa unes hores, la companyia ha emès un comunicat firmat per Phil Spencer en el qual ens han explicat les seves polítiques comercials de cara als pròxims anys. Abans de començar amb els punts clau, Xbox ha assegurat que el pilar dels seus moviments i decisions som nosaltres. Spencer ha insistit que els jugadors i jugadores són el que mou a Xbox i seguiran treballant per oferir un espai on tothom s’hi senti còmode i pugui jugar al que, quan i com vulgui.

Més i millor

En aquest manifest, Phil Spencer ha posat molt d’èmfasi en la potència i els serveis que presentarà la nova consola Xbox Series X: una potència que podrà sobradament amb totes les exigències (4-8 K i fins a 120 imatges per segon) i uns serveis dels quals treure pit; ja coneixem Xbox Game Pass o Xbox Live, però què me’n dieu de Xbox X Cloud?

Ja en vam parlar fa uns mesos per aquí; Spencer ha insistit que la potència va molt més enllà dels gràfics. Xbox X Cloud és el servei de joc al núvol que està preparant Microsoft des de fa un fotimer d’anys (amb el qual podrem jugar a qualsevol videojoc on sigui i com sigui), però sembla que per fi està a punt. Segons el comunicat, estarà disponible amb la subscripció del Game Pass Ultimate, que costa 15 euros al mes: A partir d’aquest mateix mes de setembre, els membres que comptin amb l’Xbox Game Pass Ultimate podran gaudir de l’Xbox Game Cloud sense cap cost afegit, ha assegurat Spencer.

xbox x cloud phil spencer

No ens podem oblidar d’altres grans aspectes que també ha tractat al comunicat Phil Spencer i que arribaran o seguiran vigents tant a Xbox One S/X i Xbox One Series X:

Retrocompatibilitat: No se n’obliden i nosaltres ho agraïm; podrem jugar a totes les generacions anteriors segons la consola que tinguem. Si tenim Xbox One podrem jugar a 3 generacions de consoles. Si ens hem comprat la Series X, doncs a 4.

Dos anys més amb cross-gen: Phil Spencer ha assegurat que no és necessari que ens canviem ja de generació si no volem, ja que la majoria de videojocs a l’horitzó (sobretot els exclusius), els podrem jugar sense problemes a Xbox One S/X.

Smart Delivery: Aquest és un servei amb el qual podrem jugar al mateix videojoc a la consola que vulguem sense haver-lo de comprar dues vegades. Per exemple, si comprem Cyberpunk 2077 per a Xbox One i el volem jugar a Series X quan ens la comprem, no haurem de passar per caixa una altra vegada; el podrem jugar sense cap cost afegit a més resolució i imatges per segon. Si veieu la icona de sota a la caràtula d’un videojoc, significa que és compatible amb aquesta funció.

smart delivery icon

Controladors i accessoris: Si teniu algun perifèric o controlador actual, com pot ser el cas de l’Xbox Elite o l’Adaptative Controller, us serviran també quan us compreu la nova consola Series X.

Xbox Play Anywhere: És un servei que permet a l’usuari jugar tant a PC com a consola. Si esteu jugant a un videojoc compatible amb aquesta funció, podreu continuar la partida a l’altre plataforma pràcticament a l’instant.

Com veieu, Microsoft ho està donant tot per oferir els millors serveis al seu públic. A més a més, ha fet al·lusió a tots els equips (més de 15 interns) que estan desenvolupant obres extraordinàries per a Xbox Series X. Recordem que el 23 de juliol a les 18:00h s’emetrà la presenetació on ens ensenyaran aquesta fornada de nous videojocs. Nosaltres, com sempre, us en farem un resum el més ràpid possible!