Sembla que tenim una setmana mogudeta a Kickstarter. Si fa un parell de dies que l’estudi barceloní Grimorio of Games engegava amb una gran acollida la campanya de la seqüela de Sword of the Necromancer, ahir ho van fer els companys valencians de Chibig amb la seva nova aventura, Mika and the Witch’s Mountain, protagonitzada per una petita aspirant a bruixa. I també ha estat tot un èxit, ja que s’ha assolit l’objectiu inicial de recaptació en menys de tres hores!

Seguint la línia estètica bufona a la qual ja ens tenen acostumats, Mika and the Witch’s Mountain és una nova branca creativa dins de l’univers Chibig, tot i que aquesta vegada deixem una mica de banda el vessant de crafting i farming que havíem vist en videojocs anteriors, com ara Deiland o Summer in Mara, per incorporar pinzellades de plataformes i una jugabilitat més dinàmica: «Ajuda la Mika a complir les seves entregues, volant per tota l’illa i millorant l’escombra màgica per cada paquet lliurat amb èxit».

Així doncs, per convertir-se en bruixa amb totes les lletres, Mika haura de superar un entrenament, que consistirà en volar per tota l’illa amb la seva escombra màgica i entregar tota mena de paquets sans i estalvis als seus habitants (haurem de vigilar que no es mullin, que no arribin en mal estat, que no rebin cops, etc). Alhora, podrem explorar tota la zona d’una manera més lliure, en què hi haurà secrets ben amagats, i coneixerem amb més profunditat les històries d’un bon grapat de personatges.

La campanya de Kickstarter de Mika and The Witch’s Mountain estarà activa fins al 4 de març i ofereix diversos nivells d’aportació i recompenses, des de la clau digital del videojoc fins a complements com adhesius, làmines il·lustrades o unes cartes del tarot. Si tot va bé, s’estrenarà a finals de 2023 per a PC i consoles i, com ja és habitual als títols de Chibig, asseguren que estarà disponible en valencià.