Feia molts mesos que no teníem un Nintendo Direct general i centrat en els jocs desenvolupats per Nintendo o segones empreses. Avui a les 23:00 h. l’empresa japonesa per fi sortirà a la palestra i oferirà 50 minuts d’anuncis, una cita que els i les amants dels videojocs no ens perdrem per res del món. Nosaltres també volem dir la nostra, així que llistarem quins són els títols que ens agradaria veure avui a la nit. Començem!

Metroid

Metroid és una franquícia que no ha acabat de trobar el públic però que amb Nintendo Switch, ara és més fàcil que mai. Ens encantaria veure Metroid Trilogy HD o un joc en dues dimensions ja sigui una remasterització /remake o un nou títol canònic. Fins i tot podrien fer un pack amb Metroid other M, així la gent que s’introdueixi ara podrà fer-ho per la porta gran.

The Legend Of Zelda

El 21 de febrer de 1986 va sortir al mercat el primer videojoc d’aquesta reconeguda saga que aquest any fa ni més ni menys que 35 anys. Com? Que si ens agradaria veure quelcom? És clar que sí! Les possibilitats, però, són infinites. Des d’un recopilatori en alta definició, un remake d’algun títol antic o vés a saber què. Hem de conservar la calma que potser no veiem res i ens quedem amb el moc penjant.

Donkey Kong

La gran N és el que és gràcies, en part als seus inicis. Jocs com Super Mario varen catapultar a l’empresa però és possible que ens estem oblidant d’algú? Doncs sí. A l’estiu del 1981 sortí l’arcade de Donkey Kong i aquest any fa ni més ni menys que 40 anys. No sabem qui pot fer un videojoc a l’alçada però el que nosaltres esperem és que Nintendo no se n’oblidi!

Pokémon

Osti! Un altre que fa anys! La franquícia que va marcar a una generació sencera fa 25 anys. Durant aquests anys han passat moltes coses: hi ha gent que s’ha anat baixant del tren, altres que gaudeixen dels vells i dels nous títols i d’altres que n’esperem més. Sigui com sigui, Pokémon és imprescindible per Nintendo. Qui sap si veurem els remakes de Diamant i Perla, un Let’s Go Johto o un nou joc canònic.

Smash Bros.

Smash Bros. és a tot arreu. A cada esdeveniment, conferencia o acte que faci Nintendo. La mateixa empresa ha confirmat que sí hi haurà algun anunci d‘Smash Bros Ultimate, suposem que un nou personatge. Jo continuo a la meva i crec que acabarem veient a 2B de NieR Automata, a Crash Bandicoot o Dante. Quin és el que voldríeu veire vosaltres?

F-Zero

F-Zero és una d’aquelles franquícies de les que en pot treure pit una empresa o una desenvolupadora. F-Zero X i GX per a mi són obres quasi perfectes però, degut a unes vendes realment pobres, portem més de 15 anys sense notícies. Un nou joc potser no però una remasterització amb gràfics actuals i modes en línia crec que és una fita prou realista.

Batibull de desitjos

Els que us hem dit abans són algunes (a excepció de F-Zero) de les nostres apostes pel dia d’avui. Sempre n’hi ha més. Per exemple, penso que Persona 5 Royal (o algun altre Persona canònic), NieR Automata o Tomb Raider estan a punt de ser anunciats a Switch. Per altra banda sempre penso en Starfox, Kid Icarus, Pilotwings o Wario Land però no sembla que a Nintendo li interessi gaire.

També se’m ve al cap Mario Golf, Golden Sun o algun altre remake dels Fire Emblem que no vàrem veure a Europa; 50 minuts donen per molt i creiem que la gran N té cosetes preparades. Aquests són els nostres desitjos, amb una mica se sort n’encertem un o dos, digueu-nos què voleu veure vosaltres!