Ja s’acosta el canvi de generació a les consoles de Microsoft i Sony i tothom està pendent de les notícies que van sortint de les noves consoles. Però, què està planejant Nintendo? La gran N sembla que ha marcat el seu propi calendari i va al seu ritme. Una bona estratègia tenint en compte que fa temps que es va desmarcar de competir quant a potència de maquinari: Nintendo juga a la seva pròpia lliga. S’acosten canvis a casa dels veïns, sí, però no seria estrany que a Can Nintendo s’estigui preparant alguna de grossa per captar l’atenció enmig de tanta novetat de la competència.

Per començar, hi ha qui parla d’una New Nintendo Switch, però de moment no en sabem gaire cosa al respecte. El que sembla que està sonant amb força és la remasterització de diversos videojocs de Mario que podrien arribar sota el títol de Super Mario All-Stars 2. Segons fonts contrastades per les revistes VGC, Gematsu i Eurogamer Anglaterra, aquest reguitzell de jocs arribaria en algun moment de 2020 amb motiu del 35é aniversari de Super Mario Bros. i podria incloure Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super Mario Galaxy, entre altres de més clàssics que ja estem podent jugar a les aplicacions de NES i SNES de la consola virtual de Nintendo Switch.

Nintendo super mario

Per si no fos prou, Nintendo ha confirmat fa poc que està enllestint un nou Paper Mario, prèviament un rumor que va sortir de la mà de les possibles noves remasteritzacions, així que aquesta remasterització pren una mica més de força i no seria estrany pensar que també veurà la llum un altre dels títols dels quals també se’n feia menció; parlo d’una versió Deluxe de Super Mario 3D World, un títol que alguns afortunats ja vam poder jugar a Wii U i que comptaria amb nous nivells. No sembla descabellat, ja que fins i tot ha estat llistat a algunes botigues en línia com Best Buy. A més a més, Nintendo Switch sempre ha anat rebent títols que havien gaudit d’una bona popularitat a la seva predecessora.

A 3Dnassos volem una Nintendo potent, que faci front a la llau de novetats que a Sony i Microsoft estan preparant. Tot indica que Nintendo està fent els deures i que, si les enraonies són encertades, podem acabar tenint un bon grapat de títols amb els quals celebrar el desconfinament (creuem els dits) i que a moltes de nosaltres segur ens agradarà tornar a jugar.