Dóna la sensació que les empreses de videojocs estan competint per veure qui sorprèn més als consumidors. Ahir nit, Nintendo -concretament la divisió americana i japonesa-, va anunciar que estan treballant en un nou videojoc de Pikmin per a dispositius mòbils. El desenvolupa Niantic i, tot i que estem segurs que serà prou diferent, el podem comparar amb Pokémon GO gràcies als primers detalls que ha revelat la gran N.

Nintendo assegura que podrem viure aventures acompanyats dels nostres Pikmin. Per desgràcia, no us en podem explicar gaire més: no sabem de quina manera els podrem aconseguir, ni com podrem interactuar, etc. Això sí, el fet de basar-se en la realitat augmentada, que Niantic hi estigui darrere i la imatge que podem veure a la piulada, ja ens donen una idea de què ens podrem trobar. Sense dubte, sembla un projecte interessant i un moviment intel·ligent perquè Pikmin arribi a tot tipus de públic.

Finalment, cal destacar que el videojoc s’ha programat per finals d’aquest mateix any, fet que ens ha sorprès encara més. Podeu entrar a la seva pàgina web i registrar-vos per rebre tot tipus d’informació del videojoc i ser els primers en provar-lo. De moment, l’acollida de la notícia ha estat prou bona. Quina sensació us deixa aquest anunci? Creieu que pot replicar l’èxit de Pokémon Go?