Avui a les 17:00 de la tarda hi havia prevista una petita presentació de NIS (Nippon Ichi Software) i, tot i que ha sigut realment breu, ens han deixat algunes novetats que potser us criden l’atenció. Si més no, mereixen que les esmentem. Comencem!

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook

Aquest ha sigut una de les sorpreses de la tarda. Es tracta d’un videojoc tàctic en el que podrem explorar masmorres, fer-nos l’equip al nostre gust i utilitzar tot el que cuinem per millorar les nostres estadístiques de combat. El podrem gaudir a Playstation 4/5 i Nintendo Switch.

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 és un curiós i original roguelite en el que haurem de buscar recursos, lluitar contra estrafolaris enemics mentre seguim una trama intensa que ens mantindrà enganxats a la pantalla durant hores.

Process of Elimination

14 detectius es reuneixen en una illa per trobar i un assassí, el que no sabien és que el culpable és un d’ells. Aquesta és una aventura narrativa en la que hauràs de fer tot el possible per desemmascarar el o la culpable. Et tocarà seguir pistes, anar d’aquí cap allà i resoldre un munt d’enigmes. El podreu jugar a Playstation 4 i Nintendo Switch l’any que ve.

Raiden IV x MIKADO remix

Raiden torna i ho fa amb més força que mai. Tens a la teva disposició vàries naus, poders i habilitats per fer front a tot el que se’t presenti a la pantalla. Un joc ben difícil que posarà a prova la teva habilitat. El teniu disponible a Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4/ 5 i PC a partir del 3 de febrer de 2022.

GrimGrimoire: OnceMore

GrimGrimoire és un videojoc de Vanillaware que va sortir en exclusiva a Playstation 2 i ara el tindrem disponible a plataformes actuals. Ajuda la Lillet Blan en un joc estratègic remodelat de dalt a baix perquè pugui ser gaudit com cal tant per jugadors veterans com pels més novells. Un títol imprescindible si us agrada l’estratègia. Estarà disponible a Nintendo Switch i Playstation l’any que ve.

Finalment us recordem que també sortirà Ys 8: Lacrimosa Of Dana a Playstation 5, es va presentar el nou Disgaea (Disgaea 7) i el mes que ve surt Yomawari: Lost in the Dark Ghost. Això és tot; què us ha agradat més, us en comprareu algun?