SEGA està donant-ho tot en aquesta generació que ja encara la recta final. Avui us volem recomanar Valkyria Chronicles 4 (i de retruc, tota la saga), la quarta entrega de la reputada franquícia d’estratègia de l’empresa japonesa. Valkyria Chronicles ens emplaça a formar part d’un grup militar que ha de lluitar contra l’imperi. La trama d’aquesta quarta entrega segueix la mateixa premissa: haurem de defendre Gallia de les forces imperials que volen fer-se seu tot el continent. Ens posarem en la pell de Claude Wallace, el màxim responsable de l’esquadró E de combat que, juntament amb un altre munt d’integrants del grup, les passarà bastant magres.

Dins del videojoc hi ha una sèrie de factors que hem de tenir en compte. Tenim diverses classes, així com tropes especialitzades en un tipus o altre de combat: franctiradors, tropes d’assalt, granaders o tropes de suport. El nostre equip (que podrem anar canviant batalla rere batalla) haurà d’estar equilibrat en cada ocasió per poder fer front a cada nova amenaça.

Haurem de saber posicionar els nostres aliats, conèixer els punts febles dels enemics i intentar optimitzar les nostres accions per superar les proves amb més eficàcia. A mesura que avancem, també podrem millorar aspectes de les nostres tropes, així com l’armament tant del tanc com de la resta d’equipament; és un factor que no podeu deixar passar si no voleu patir.

La història juga un pes fonamental; veureu que hi ha molts moments crítics i escenes crues. Si us agraden els bons personatges, una trama interessant i una jugabilitat que us posi a prova les vostres habilitats estratègiques, Valkyria Chronicles 4 és el vostre videojoc. Està disponible a totes les plataformes i actualment amb un descompte del 66% a Steam, així que no teniu excusa!

Et vas perdre el capítol anterior? Dóna una ullada a Taiko No Tatsujin!