SEGA porta treballant d’una manera gairebé impecable des de fa ja un bon grapat d’anys. Volem assenyalar que el videojoc que protagonitza aquest nou capítol de la secció l’ha desenvolupat Ryu Ga Gotoku, estudi que també està al darrere de la saga Yakuza. Judgement és una espècie de spin-off que basa molt dels seus apartats en el que ja fonamenta la seva saga germana, però que alhora adopta uns canvis que el converteixen en un títol imprescindible a les vostres col·leccions.

En aquesta aventura ens posarem en la pell de Takayuki Yagami, un detectiu privat que, per motius que no us explicarem pas, ha hagut de renunciar al càrrec d’advocat. Haurem de fer un viatge en el qual sempre pensarem en el present i alhora avançarem cap al futur, però sense deixar de pensar en el passat i en tot allò que vam fer malament.

L’estudi japonès ha sabut com plasmar una aventura d’investigació com cal: una línia argumental adulta, una societat i una ciutat que ens prepara un cafè quan surt el sol, però que per la nit només obre les portes dels seus locals als adúlters i la gent que vol jugar a cartes o prendre alcohol.

Ja no és advocat… però la vida del Yagami continua i ha de tenir un plat a taula quan toqui. Kamurocho és una ciutat plena de vandalisme, grups de Yakuza que maneguen els fils i on la seva població està massa ocupada treballant i no es vol fixar en altres històries.

Nosaltres haurem de seguir fil per randa aquesta embolicada trama que les clavegueres de la ciutat ens han preparat. Si no volem ser atrapats i caçats, haurem de perfeccionar les nostres habilitats de combat, tenir cura del nostre nivell de salut i fer vida a l’urbs. Podreu visitar els millors restaurants, anar als centres recreatius, de compres o completar peticions secundàries; fins i tot podreu trobar parella.

Aquest exclusiu de PS4 posarà les vostres habilitats lògiques a prova. Acompanyeu en Yagami en aquest periple cap a la redempció i la contínua lluita cap a la justícia, una paraula que a Kamurocho costa de trobar. Actualment, podeu trobar Judgement a 11,99€ a la PlayStation Store; quina ganga!