Amb l’arribada del joc en línia, els modes cooperatius han anat perdent a poc a poc la importància que van tenir durant l’època dels 32 i 128 bits. Tot i això, ni aquesta gran revolució que vam viure ara farà més de 10 anys ha pogut esborrar la màgia que encara desprenen. Farem una mica de trampa, ja que englobarem tot el multijugador, però avui us portem un videojoc que ho demostra amb escreix; estem parlant del frenètic Overcooked.

Abans de res, hem de dir que Ghost Town Games va saber prémer la tecla correcta. Estem davant d’un esbojarrat títol en el qual ens tocarà preparar els plats que demanin els nostres clients. Fins aquí tot clar, oi? Espereu-vos una mica més, que ara ve realment la teca del joc. Els escenaris ens faran la punyeta de moltes maneres ben originals: es dividirà en dues parts, hi haurà gent creuant per la nostra cuina, se’ns mouran les taules si estem a bord d’un vaixell…

El millor de tot és que no us heu de preocupar de res quan hi jugueu. No és un videojoc que busqui una partida perfecta, ni tan sols cal que ho feu del tot bé; simplement us divertireu veient les situacions que es van produint nivell rere nivell. Sí que és cert que si sou una mica més perfeccionistes, després de cada nivell us donen una puntuació que podreu anar superant, així que és un videojoc amb el qual tothom pot passar una bona estona.

Evidentment, tant la primera com la segona entrega tenen mode cooperatiu i les podeu trobar bastant bé de preu, així que és una gran opció si voleu una excusa per engegar la consola de tant en tant i fer un parell de partides amb algú. A més a més, està disponible a totes les plataformes actuals, així que no teniu excusa; Overcooked és un imprescindible dels videojocs de festa cooperatius!