SEGA va ser un dels màxims referents pel que fa als videojocs arcade. Obres com Outrun, Daytona USA o Hang-On encara avui es consideren l’arquetip a seguir per a molts estudis. Sempre ens quedarem amb les ganes de veure noves entregues d’aquestes grans sagues, però afortunadament n’han sortit successors ben dignes; Horizon Chase Turbo, ha estat un dels videojocs esportius més divertits de la generació, imperdible pels amants de les curses arcade.

De seguida ens adonem de quin peu calça Horizon Chase Turbo. És una proposta directa i divertida amb un apartat gràfic impecable estil cartoon, una jugabilitat tan precisa com entretinguda i modes de joc per donar i regalar: mode campanya, zona de joc, torneig i mode resistència. Evidentment, podreu jugar amb els vostres amics i amigues gràcies a les opcions cooperatives.

No té massa misteri, així que us hi familiaritzareu ràpid: només cal prémer l’accelerador i creuar la línia de meta abans que els vostres rivals. Haureu de tenir en compte la gasolina, ja que haureu d’abandonar si s’esgota. També haureu de parar atenció als col·leccionables repartits pels circuits; els necessitareu. I no fa falta explicar que podreu superar les vostres pròpies marques, així com la dels vostres amics.

Horizon Chase Turbo és la canya per fer unes curses amb companyia o picar-te amb les teves pròpies marques. El teniu disponible a totes les plataformes actuals, fins i tot a MAC, Linux, Android i iOS. De fet, aquestes últimes versions són gratuïtes amb micropagaments. També hi ha diversos paquets de continguts descarregables amb més pistes i cotxes; nosaltres no hem pogut evitar passar per caixa!