SEGA ja ha protagonitzat uns quants capítols d’aquesta secció, sobretot amb propostes arcade. Des dels seus inicis, sempre ha tingut la vista posada en videojocs ràpids i de caràcter competitiu; pel que fa als esports, Virtua Tennis és segurament una de les sagues més reconegudes. La primera entrega va debutar el 1999 a Dreamcast, PC i Gameboy Advance, però avui parlarem de la quarta, estrenada el 2011 a PS3, Xbox 360, PC i Wii, un any més tard també a PS Vita.

Virtua Tennis 4 ens proposa un mode història prou divertit en el qual haurem de gestionar la nostra carrera professional: guanyar les competicions, entrenar, tenir cura del nostre equip… tindreu bastantes hores per cremar. Per altra banda, tenim els clàssics modes d’exhibició, partits en línia i diversos extres ideals per a sessions curtes de joc.

Veurem un bon grapat de grans personalitats del tenis: Rafa Nadal, Roger Federer, Andy Murray, Andreas Seppi, Venus Williams, Anna Chakvetdadze, Svetlana Kuznetsova, entre d’altres. També podrem canviar el tipus de pista i executar diferents tipus de moviments per desenvolupar la nostra estratègia, així com un seguit d’opcions a l’hora d’escollir com volem jugar, amb qui i contra qui.

Virtua Tennis 4 és un videojoc realment polit que ens convida constantment a millorar el nostre joc i superar tota mena de reptes. A dia d’avui segueix sent un dels millors videojocs de tenis dels últims anys, si no de la història. Això sí, pot ser difícil d’aconseguir a segons quines plataformes, però de segona mà per a PS3 el podeu trobar fàcilment per sota dels 10 euros.