Shin Chan ha estat un personatge cabdal en la infantesa de molts de nosaltres. Asseguts davant del televisor, miràvem com aquell nen feia emprenyar la Misae i li deia a en Hiroshi que li fotien pudor els peus. Shin Chan també ha tingut adaptacions al videojoc, així que avui us recomanaré Shin Chan: Flipa en Colors!, un videojoc per a Nintendo DS que em va encantar quan era petit i que encara avui en dia qualsevol seguidor de la sèrie gaudirà de valent.

Shin Chan Flipa en Colors és la representació de tot el que ens agrada fet videojoc de l’entremaliat Shinnosuke i companyia. Ens proposa una aventura realment caòtica amb una trama que no hi ha per on agafar-la i unes situacions esbojarrades. Acompanyarem i guiarem en Shin Chan a través d’uns quants contes populars (la llebre i la tortuga, Aladdin, entre d’altres); ara bé, com ja us deveu imaginar, experimentarem una reimaginació absurda dels esdeveniments.

El nostre estimat i carismàtic protagonista podrà recórrer a algunes disfresses mítiques com la d’un cangur, un peix o l’Ultra Heroi, les quals ens atorgaran diverses habilitats útils per superar cada nivell. A més a més, podrem pintar sobre algunes superfícies amb unes ceres de colors que ens permetran canviar l’entorn o modificar certs elements per avançar sense complicacions.

Veureu que és un videojoc dirigit a un públic més aviat jovenet (compte, no insinuo que vosaltres no ho sigueu), però no li tanqueu la porta per aquest motiu; us asseguro que riureu de valent amb les situacions estrambòtiques que planteja constantment. Sense pretendre pràcticament res, Shin Chan Flipa en Colors és una bona adaptació de la sèrie que aconsegueix entretenir.

T’agraden aquestes recomanacions més atípiques? Dóna-li una ullada a un dels capítols anteriors, dedicat a un videojoc de Hamtaro. Tens propostes de tota mena!