Les adaptacions del món del manganime al videojoc ja són tot un clàssic. La producció d’aquesta mena de títols és elevadíssima i acostumen a tenir sempre una bona acollida; tant és així que videojocs com Bola de Drac, Naruto o One Piece mouen xifres de vendes increïbles. Bleach és el meu shonen preferit, però he d’admetre que ha protagonitzat videojocs molt dolents; ara bé, també n’hi ha de molt bons. Bleach: Soul Resurrection, desenvolupat per Sony Interactive Entertainment Japan Studio i distribuït per NIS Amèrica, n’és probablement el millor. Donem-li una ullada!

Bleach: Soul Resurrection és un gran reclam pels fans i un tribut al manganime en tots els sentits: personatges, univers, animacions, ambientació, atacs… sembla que estiguem mirant un capítol de la sèrie d’animació. És un videojoc en 3D que tracta sobretot els arcs finals de l’anime (que no pas del manga). Veureu que els colors, l’estil cel shading o el modelatge dels personatges són realment acurats; no sembla que sigui pas una adaptació al videojoc.

bleach soul resurrection
bleach soul resurrection
bleach soul resurrection
bleach soul resurrection
{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","mode_bx":"horizontal","slide_to_show_bx":"1","max_slide_to_show_bx":"1","slide_to_scroll_bx":"1","slide_margin_bx":"0","slide_width_bx":"0","start_slide_bx":"0","ticker_bx":"false","ticker_hover_bx":"true","height_start_bx":"false","random_start_bx":"false","caption":"false"}

Podem utilitzar un bon planter de personatges, pujar de nivell, investigar diverses zones i utilitzar les habilitats icòniques; per descomptat, també els Bankai, representats amb unes animacions espectaculars. No és un videojoc massa llarg per se, però si voleu desbloquejar els trofeus i tenir els personatges a l’alçada de les circumstàncies, teniu hores i hores per cremar.

Tant el mode història com el de missions els podeu completar anant com una moto o superant cada una de les proves que proposa (en aquest cas, prepareu-vos per passar-les magres). A tot això li hem d’afegir que la jugabilitat està basada en un sistema Hack & Slash, que personalment m’encanta i que dóna peu a la superació i la possibilitat de millorar les nostres puntuacions.

Bleach: Soul Resurrection és un videojoc extremadament refinat, amb tots els seus apartats fregant l’excel·lència: models, entorn, música, atacs, animacions, missions, doblatge… Jo diria que és la millor adaptació de la gran obra de Tite Kubo; això sí, és exclusiu de PS3. És cert que dins dels videojocs de manganime hi ha molta morralla, però també grans joies. Si no voleu arriscar-vos, doneu una ullada a la nostra llista dels millors videojocs de manganime dels últims anys.