Sabíem que PlayStation tenia un munt de videojocs a punt de sortir del forn i aquesta nit hem vist part del catàleg en directe. El nou showcase s’ha dividit en dues parts: un primer tram centrat a compartir nous tràilers i dates de llançament de terceres empreses i un segon dedicat exclusivament als projectes de PlayStation Studios. Com us dèiem, han aparegut jocs que hem vist fins a la sopa, com és el cas d’una nova versió de GTA V per PS5 o Rainbow Six Extraction. Així doncs, posarem sobre la taula les novetats més importants i les que no s’havíen vist fins ara.

Alan Wake Remastered

Alan Wake va ser un videojoc trencador, desenvolupat pel virtuós estudi Remedy i estrenat l’any 2010 en exclusiva per Xbox 360 i PC. S’ha confirmat una versió de PS5 (tot i que també n’hi haurà una per Xbox i PC). La remasterització posa la data de llançament ben aviat, pel 5 d’octubre d’aquest any.

Project Eve

Project Eve és una de les grans sorpreses de la nit. Es tracta d’un videojoc d’acció ubicat en un món destrossat en què habiten unes criatures ben estranyes. Sembla que la narrativa serà molt important, però de moment no us en podem dir gaire més.

Forspoken

Tot i que ja havíem vist un teaser d’aquest videojoc, Square-Enix per fi ens deixa veure de manera extensa com fa goig el títol, com ens movem pel planeta i de què va la història. Sortirà durant la primavera de l’any vinent.

Star Wars Knights of the old republic Remake

El joc original sortí a Xbox l’any 2003 i fins ahir, els usuaris d’una consola de Sony no l’havien pogut gaudir. Amb un breu teaser ens deixen veure el que ens espera, vosaltres jutgeu.

GhostWire: Tokyo

Una espiritista està fent desaparèixer tota la ciutat de Tokyo i els seus habitants. Nosaltres haurem de posar sobre la graella tot el que tenim per detenir els poders de la Hannya i el seu exèrcit d’esperits.

Tchia

Tchia ens ha deixat meravellats. Es tracta d’una aventura tropical de món obert en què haurem d’escalar, lliscar muntanya avall o posar-nos sota la pell de qualsevol animal per resoldre els trencaclosques que ens proposa el joc (literalment); s’estrena l’any que ve a PS4 i PS5.

Playstation Studios

Playstation ha deixat pel final els videojocs dels seus estudis interns i, tot i que estem segurs que encara queden uns quants per anunciar, els que hem vist ens prometen que PS5 té un futur brillant.

God Of War Ragnarök

Els rumors apuntaven que la segona part del reboot de la saga que es va llençar a PS4 l’any 2018 es deixaria veure al showcase, i finalment tot ha sigut cert. Kratos i el seu fill tornen a protagonitzar una nova entrega que promet aprofundir encara més en els protagonistes i antagonistes.

Al tràiler veiem un Atreus molt més curiós i un pare que no sap ben bé com respondre a totes les situacions. Per altra banda, estem enmig de les muntanyes nevades on cada una de les situacions que ens trobem pot ser ben bé la última. Podrem gaudir del joc l’any que ve a PS4 i PS5.

Uncharted 4 + Lost Legacy a PS5 i PC

Feia mesos que vèiem a les xarxes rumors i alguna que altra piulada que assegurava aquesta jugada, i també ha resultat ser certa. Uncharted 4 i Uncharted: The Lost Legacy sortiran a PS5 i PC a principis de l’any que ve. Naughty Dog ha assegurat que primer es llançarà la versió de consola i poc després la de PC (que està duent a terme l’equip d’Iron Galaxy). No han donat més pistes però, com que no queda gaire temps, segur que aviat ens asseguren les dates.

Gran Turismo 7

Gran Turismo torna amb més força que mai i la setena part és a punt de sortir a PS4 i PS5, concretament el dia 4 de març. Amb un apartat visual extraordinari (sobretot a la nova màquina), un munt de modes de joc – que per cert, alguns requereixen que estiguem connectats a internet – i un fotimer de cotxes que podem afegir a la nostra col·lecció privada, el nou exponent esportiu de PlayStation farà realitat tots els somnis dels fans del gènere.

Dues tasses d’Insomniac

Insomniac Games és l’empresa de Playstation Studios que més jocs té en marxa i el millor és que són tots extraordinaris. Una de les sorpreses d’ahir és l’anunci de Wolverine, que ens va deixar amb la boca oberta amb pocs segons de tràiler. Ara bé, no tenim data de llançament. Per altra banda, també hi ha la seqüela d’Spiderman (recordem que Miles Morales no era la segona part de l’entrega de 2018), tot i que haurem d’esperar a 2023 i sembla que serà exclusiu de PS5.

Això ha estat tot! Com us hem dit al principi, també hem vist un tràiler de GTA V per PS5 sense cap afegit a banda de la millora visual, un nou vídeo de Deathloop i un petit tràiler de Tiny Tina’s Wonderland (spin-off de Borderlands). A tot això li hem de sumar que Horizon Forbidden West s’estrenarà el 18 de febrer de l’any que ve a PS4 i PS5. Què en penseu? Li doneu l’aprovat a la presentació?