Nintendo està tenint un any d’ensomni; dotze mesos plens de videojocs, sorpreses i novetats que gaudeix tota la comunitat. Avui vivim un dia en el qual la gran N ha compartit grans novetats i n’ha llançat algunes d’altres. En primer lloc, fer-vos saber que el nou personatge addicional de Super Smash Bros Ultimate, Terry Bogard, ja està disponible per comprar o descarregar, així com les skins dels amiibo basats en els personatges d’SNK.

El reconegut i estimat lluitador del planter de Fatal Fury aportarà diversitat als personatges cos a cos, sobretot entre els que lluiten sense armes. A més a més, vindrà acompanyat de nous temes musicals, un nou escenari i més contingut pel mode “Esperits” del videojoc.

Game Freak ho està fent molt bé

Hem vist moltes vegades com la comunitat ha titllat de pobre i de insuficient la qualitat gràfica de la nova generació de la sèrie Pokémon. Hem d’admetre que hi estem d’acord fins a cert punt, però des de quan això és un impediment per gaudir d’un videojoc de Pokémon?

Avui l’empresa que treballa sota els interessos de The Pokémon Company i Nintendo, Game Freak, ha compartit novetats dels esperats títols. Nous objectes anomenats “mentes” s’incorporen a l’equilibri i estratègia dels títols que ens permetran canviar la naturalesa dels nostres acompanyants, així com les seves estadístiques (com bé sabreu, són dos conceptes que van lligats).

Per altra banda, podrem donar diversos objectes de cop a les criatures. Millores com el zinc o el calci, ara les podrem repartir de dos en dos o de 50 en 50, segons el que ens interessi en aquell moment.

Una de les claus d’aquestes noves entregues serà poder passar les habilitats heredades de criança entre Pokémon de la mateixa espècie, cosa que feia molta falta. Finalment, tindrem l’opció de donar experiència al nostre equip gràcies als caramels d’experiència, amb els quals podrem pujar la barra segons la llaminadura que tinguem.

Si a tot això li sumem el gran disseny i ambientació de la regió, les noves criatures i formes, els nous modes i l’excel·lent banda sonora que recollirà l’obra, podem assegurar a dia d’avui que estem davant d’un altre gran títol de Pokémon.

Nintendo revela data dels nous amiibo

Els amiibo mai passen de moda. Nintendo sap que ens agrada un munt col·leccionar aquestes figuretes dels nostres personatges preferits. Així doncs, podrem aconseguir els nous amiibo de Chrom, Simon i Incineroar a partir del 15 de novembre i de Samus Obscura i Richter el 17 de gener de l’any que vinent. Recordem també que s’esperen altres figures dels DLC com el d’en Joker (Persona), Banjo-Kazooie o fins i tot del nou protagonista del dia, en Terry.

Finalment, aprofitem per fer-vos saber que hi ha noves demos disponibles a la e-shop com la de Mario y Sonic en los Juegos Olímpicos de Tokyo 2020, les de Resident Evil 5 i 6 i una de Dragon Quest Builders 2, joc que també podeu gaudir a Playstation 4.

Un any fantàstic ple de novetats que culminarà amb llançaments com el de The Touryst, El Misterioso Viaje de Layton, New Super Lucky’s Tale o Pokémon Espada y Escudo, entre molts altres d’estudis third party. Si encara no teniu una Nintendo Switch, ja podeu còrrer cap a la vostra tenda de confiança.