L’equip de Masahiro Sakurai està treballant de valent per portar la millor experiència a Smash Bros. Ultimate i la veritat és que no podem negar que la feina que estan duent a terme és més que excel·lent. Avui a les 16:00h de la tarda hem tingut una nova cita digital on per fi, Sora i Nintendo han revelat quin és el personatge d’Arms que s’ha unit a la graella de lluitadors de Smash Bros. Ultimate (Min Min!), entre altres novetats petites però interessants.

Min Min ha estat l’escollida, segons Sakurai per petició del mateix director d’Arms. També han aprofitar per explicar-nos les seves característiques i mecàniques. Compta amb uns moviments ben arriscats i que són útils a llarga distància, així que vigileu amb personatges que siguin bons cos a cos. A més a més, la campiona i amant dels fideus ve acompanyada d’un escenari del joc i 18 temes musicals!

Per si no fos prou, ens han ensenyat noves skins pels lluitadors Mii; podrem personanitzar-los amb roba d’Splatoon, d’ARMS, Ninjala, Tekken i de Fallout. No contents amb tot això, també han confirmat que a finals d’any podrem aconseguir els amiibo de Joker (Persona 5) i de l’heroi de Dragon Quest 11.

Finalment, han parlat breument sobre Captain Falcon (personatge que també ha sortit a la introducció de l’esdeveniment). Ens ha semblat molt interessant; ja sabeu de sobres que la gran N és una experta en deixar-nos volar els ocellets. Gens malament, oi? Recordeu que Min Min arribarà el 29 de Juny.