Sembla que ahir tothom es va posar d’acord per presentar els seus videojocs, ja que es van celebrar tres conferències pràcticament una rere l’altre; Guerrilla Collective, PC Gaming Show i Future Games Show. Des de les 18:00h fins ben entrada la mitjanit, vam assistir a una bateria d’anuncis, tràilers i entrevistes que va ocupar més de tres pàgines d’apunts a la nostra llibreta. No acabaríem mai si us ho expliquéssim tot fil per randa, però volem resumir-vos quins són els videojocs que més ens van cridar l’atenció o creiem que heu d’incloure al vostre radar. Comencem!

Potionomics

En aquest nou videojoc de l’estudi Voracious Games serem una jove bruixa que regenta una botiga d’alquímia i ha d’oferir a la clientela les pocions necessitin. A través d’un joc de cartes estratègic, haurem de fer el moviment correcte perquè el client se’n vagi content. Integrarà alhora pinzellades RPG, ja que també haurem de lluitar contra monstres temibles.

CrisTales

CrisTales és un videjoc de rol que beu tant dels clàssics Final Fantasy o Valkyrie Profile com de les grans obres actuals com Bravely Default o Persona 5. Viurem una aventura amb una història i personatges fantàstics en la qual haurem de prendre decisions que marcaran la resta de la trama. Ens ha cridat molt l’atenció el seu estil artístic.

Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy

Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy és un roguelite amb una estètica i estil artístic que també ens ha captivat. Aquesta vegada, Ludomotion ens permetrà explorar un món molt més gran i amb molts més detalls. Una aventura amb molt potencial en la qual haurem de fer front a l’artefacte maligne de Yendor.

Morbid: The Seven Acolytes 

Morbid: The Seven Acolytes és un videojoc d’acció amb una vista isomètrica i un estil pixel art molt ben treballat. Pel que hem vist, sembla un videojoc d’habilitat bastant complicat de dominar, així que segurament serà una gran opció per a qui busqui nous reptes.

Fae Tactics

Fae Tactics és un videojoc de rol tàctic per torns que ens narra una història fantàstica plena de màgia, éssers estrambòtics i personatges realment carismàtics, tot amb un estil pixel art força atractiu.

Aquests van ser alguns dels videojocs que ens van cridar més l’atenció, però la cosa no acaba aquí. També van aparèixer títols que ja s’han llaurat una reputació com Torchlight 3, Elite Dangerous (van parlar de la nova actualització), l’arribada de Persona 4 Golden a Steam, Total War Saga: Troy, Godfall, Evil Genius 2, The Last Campfire, The Outlast Trials, el nou contingut descarregable de Remnant: From The Ashes, el remaster de Shadow Man o noves imatges de Neon Abyss.

Per altra banda, vam veure noves propostes que també prometen molt, però cal veure’n una mica més per incloure-les definitivament al nostre radar: Prodeus, In Sound Mind, Among Trees, Mortal Shell, The Forgotten City, HotShot Racing, Space Crew, Last Oasis, The Captain is Dead, Remothered, Main Assembly, Fail Guys i Surgeon Simulator 2.

Així doncs, ahir vam assistir a una jornada plena de videojocs i de grans idees; ja tenim ganes de saber-ne més d’un bon grapat. Si teniu una estoneta, doneu una ullada per sobre a les retransmissions dels esdeveniments, ja que hi trobareu tots els tràilers i altres moments exclusius. Encara queden un munt d’esdeveniments i conferències al llarg de l’estiu; consulta la nostra recopilació d’horaris.