Pokémon GO ha sucumbit a la tendència d’incloure contingut exclusiu de pagament. Fins ara, tot es podia aconseguir pagant amb les monedes del joc, però aquest esdeveniment només es podrà activar mitjançant la compra d’una entrada amb diners reals (7,99€) que desbloquejarà una història especial d’investigació centrada en Regigigas. A més a més, atorgarà 10 passis d’incursió gratuïts, una insígnia especial, una posició d’avatar exclusiva, una Pedra Teselia i una Pedra Sinnoh.

Per sort, els qui no vulguem passar per la pedra també tindrem l’oportunitat d’enfrontar-nos i capturar el líder dels Regis a partir de novembre, tot i que abans haurem d’aconseguir una invitació per a una incursió EX. A més a més, Regirock, Registeel i Regice apareixeran a les incursions de nivell 5 de l’1 al 4 de novembre amb opcions d’aconseguir les seves versions shiny.

Pokémon GO

Alhora, ens toparem més freqüentment de forma salvatge amb Geodude, Magnemite, Swinub, Aron i Spheal, mentre que Aerodactyl, Shuckle, Sneasel, Skarmory, Snorunt i Beldum tindran més probabilitats d’eclosió dels ous. Finalment, les incubadores tindran el doble d’efectivitat.

L’aventura exclusiva de Regigigas se celebrarà el 2 de novembre d’11.00h a 19:00h sense una localització concreta, just després dels esdeveniments especials de Halloween. Sincerament, aquesta tendència d’incloure contingut i esdeveniments que ni tan sols es puguin desbloquejar amb monedes del joc ja ens sembla una manera descarada d’esprémer les butxaques.

Per sort, Pokémon GO no ha ficat la pota del tot, ja que només es tractarà d’una exclusivitat temporal (obviant les recompenses supèrflues com els ítems, la insígnia o la posició de l’avatar). Ara bé, quina necessitat hi havia d’imposar una entrada quan l’accés amb monedes del joc hagués estat molt menys desvergonyit i hauria generat igualment uns ingressos altíssims?