Nintendo va fent de mica en mica el seu camí. Avui ens ha sorprès amb diversos anuncis encabits en un breu Pokémon Presents, un format similar als que ja coneixem de Can Nintendo, però que aglutina tot el que està relacionat amb Pokémon (es podria considerar un germà petit dels ja coneguts Pokémon Direct). Presentat per Tsunekazu Ishihara, president de The Pokémon Company, l’esdeveniment ens ha volgut regalar un bon grapat de notícies i la incertesa d’un altre “gran projecte” del qual asseguren que aviat tindrem notícies a través d’una nova presentació.

New Pokémon Snap

El gran anunci del Pokémon Presents ha estat New Pokémon Snap, la continuació del clàssic que va debutar l’any 1999 a Nintendo 64, però aquest cop adaptat per a Nintendo Switch. Esperem que l’híbrida de Nintendo pugui aprofitar les seves particularitats en forma de minijocs i alhora mantingui les mecàniques del seu predecessor, les quals ens van agradar prou. New Pokemon Snap ens proposa viatjar a un entorn d’illes on podrem fotografiar Pokémon i hi podrem trobar espècies ja conegudes en generacions anteriors. Desenvolupat per Bandai Namco, serà exclusiu de Nintendo Switch i promet veure nous comportaments encara no vistos fins al dia d’avui. Data de sortida? Haurem d’esperar…

new pokemon snap pokemon presents

Pokémon Cafè Mix

Una proposta de butxaca que aterrarà als dispositius mòbils d’Android i iOS, així com a Nintendo Switch. Com a propietaris d’una cafeteria, haurem d’atendre els clients que ens arribin oferint-los dolços i cafès que s’elaboraran resolent entretinguts minijocs. És gratuït, però inclourà micropagaments.

pokemon cafe mix pokemon presents

Pokémon GO segueix en forma

Arriben les Megaevolucions a Pokémon GO, el videojoc de butxaca per a dispositius mòbils i que ens convida a explorar la nostra ciutat a la recerca de gimnasos, Pokémon i entrenadors per vèncer. Ara mateix estan apareixent Farfetch’d de Galar a mansalva, a banda de nova vestimenta disponible. Ara bé, el més interessant és que el Pokémon GO Fest 2020 se celebrarà de manera digital i accessible per a tothom, amb el singular Victini com a protagonista. Això sí, per a la Megaevolució haurem d’esperar a una actualització prevista per a finals de 2020.

Pokémon Smile

Pokémon Smile és una app per a nens ja disponible tant a iOS com a Android que gamifica l’hàbit raspallar-se les dents. L’aplicació juga amb la realitat augmentada i ofereix la cara d’un Pokémon que es raspalla les dents al mateix temps; si eliminen tots els bacteris, aconsegueixen capturar-lo.

Illa de l’Armadura i Zeraora shiny

Ningú s’imaginava fa temps veure una expansió a un videojoc de Pokémon. La política d’empresa ha anat canviant i s’han pujat al carro. L’expansió Illa de l’Armadura ja està disponible i per celebrar la seva estrena s’ha activat una incursió Dynamax especial de Zeraora fins al 28 de juny. També es podrà capturar Zeraora Shiny si entre tota la comunitat es completa aquesta raid un milió de vegades.