Els jugadors hauran d’introduir un codi que apareixerà en les pantalles de les cues i podran entrar en partides de fins a 10 jugadors i cinc minuts de temps límit

L’estudi barceloní PlayStark Games ha dissenyat un videojoc per amenitzar les cues d’algunes de les atraccions més populars de PortAventura World. Anomenat ‘Duelins’, ens proposa lliurar batalles ràpides d’estratègia per torns en què s’enfrontaran dues famílies de criatures: els Atmos i els Drax. Els jugadors hauran d’introduir un codi que apareixerà en les pantalles de les cues i entraran automàticament en una partida de fins a 10 persones i cinc minuts de temps límit, amb l’objectiu de treure la millor puntuació.

La jugabilitat de les partides és simple: ens haurem de llançar contra els jugadors del bàndol contrari i xocar per robar-los vida. Hi haurà diferents personatges, cadascun amb les seves habilitats particulars. Per exemple, n’hi ha que fan més mal al final del torn, altres que poden atacar des de més lluny o alguns que restauren punts de salut. Així doncs, l’estratègia de rols i el joc en equip poden decidir la victòria.

portaventura duelins videojoc català

Amb cada moviment haurem d’intentar rebotar tantes vegades com puguem contra els personatges de l’equip contrari, però alhora caldrà tenir en compte els obstacles que hi haurà pel mapa, que serà diferent segons l’atracció. Com més efectiu sigui el llançament, més punts aconseguirem per l’equip. Passats els cinc minuts, se sumaran els resultats per decidir el bàndol guanyador.

La partida es podrà veure a les pantalles de les cues, que al final també mostraran un rànquing amb els millors jugadors. El joc es pot descarregar gratuïtament per a dispositius mòbils i de moment està disponible a les atraccions Furius Baco, Dragon Khan i Shambhala, que acostumen a ser les que acumulen més temps d’espera. Evidentment, caldrà anar al parc i veure el codi per jugar-hi.

Si bé és cert que ‘Duelins’ sembla divertit, tampoc destaca especialment per sobre d’altres jocs populars que ens poden amenitzar l’espera. Això sí, és una proposta de gamificació interessant que aporta un valor afegit exclusiu de socialització a les cues de PortAventura. A més, està disponible en català.