De la mateixa manera que Nintendo ha revelat moltes novetats enfocades a l’escena independent amb una nova edició de l’IndieWorld, Playstation també ha realitzat una presentació per donar a conèixer, de forma més general, els videojocs que arribaran a PS4 des de les acaballes d’aquest any fins al principi del vinent.

Un State Of Play idíl·lic

Els State Of Play acostumen a ser presentacions dinàmiques en les quals, sense gaires floritures, ens deixen caure un rere l’altre els seus pròxims llançaments. El primer que volem destacar és Untitled Goose Game, el qual arribarà la setmana vinent a PS4 (també ho fa a Xbox One). Si encara no coneixeu de què tracta, mireu el tràiler i contempleu la genialitat de l’obra.

Si Platinum Games fa acte de presència, tot l’esdeveniment esdevé automàticament en una presentació rodona. Babylon’s Fall continua el seu desenvolupament a bon ritme; ahir en vam veure algunes noves imatges. Per desgràcia, encara no tenim pistes de la data de llançament però com a mínim sabem que el projecte no està aturat. La veritat és que el tràiler ens deixa molt bones sensacions.

Dreams per fi té data de llançament. A partir del 14 de febrer de 2020 podreu crear pràcticament qualsevol cosa que us imagineu. Voleu fer un nivell 2D de plataformes en un format 16-bits? Ho podeu fer. Teniu en ment un joc de rol que voleu crear des de zero amb un apartat cartoon o cell-shading? Ho podreu fer. I així amb tot el que us passi pel cap. Les possibilitats són infinites; Sony ha aconseguit per fi canalitzar el concepte que porta anys treballant.

Primera bomba de la presentació. Resident Evil 3 remake s’ha anunciat oficialment. No només s’han vist unes imatges que ens han deixat babejant, sinó que també sabem ja amb la data de llançament: arribarà a principis d’abril de 2020. Serà un símil del que ja hem vist a RE2 Remake; aquest cop amb Jill Valentine com a protagonista i amb un enemic segurament bastant més problemàtic que el que va haver de fer front Leon Kennedy. Per si no fos prou, inclourà un videojoc cooperatiu multijugador totalment independent: Resident Evil Resistance. Bestial.

Ai, els trencaclosques…. Aquest gènere que molt poca gent li dóna l’atenció que mereix. Per sort, les grans companyies no tenen cap problema en desenvolupar videojocs per tothom, i així ho va demostrar ahir Playstation donant-li la seva ració de protagonisme a Superliminal, un trencaclosques que us farà ballar el cap amb els seus inacabables nivells esbojarrats.

Predator: Hunting Grounds oferirà a l’usuari i usuària una experiència plena d’adrenalina. Un videojoc multijugador coooperatiu que comptarà amb una amplíssima diversitat d’armes, classes i objectes en el qual ens tocarà ser el predador o el caçador. A partir d’abril de 2020 sabrem qui sobreviu i qui no era apte per la missió. Seràs el caçador o el caçat?