En aquests moments s’està celebrant a Londres la EGX, un dels esdeveniments del sector dels videojocs més importants a escala mundial. Hi ha un munt de novetats, però en aquest article volem compartir amb vosaltres els nous anuncis i pròxims llançaments de PQube, una de les grans distribuïdores del panorama actual que acostuma a apostar per gèneres poc habituals o propostes fora de les convencions i tendències majoritàries actuals.

Inertial Drift

Inertial Drift és un títol de curses arcade que afegeix un sistema de control molt interessant: el Twin Stick Control. Això vol dir que totes (o gairebé totes) les accions les realitzarem amb els joysticks del nostre controlador. Haurem de veure com respon el moviment i si es fa agradable de jugar, però pot ser una obra molt innovadora i addictiva.

Unsouled

La història es repeteix amb aquest videojoc; de la mateixa manera que Eric Barone amb Stardew Valley, una sola persona, Jinsub Jung, ha realitzat tota la feina del desenvolupament: des de l’apartat artístic, gràfic, programació, musical, sonor etc. Unsouled és un títol de rol amb estètica píxel art inspirat en Onimusha 2 amb el qual podrem viure una bona història mente avancem aconseguim ànimes en un escenari totalment destructible. Haurem d’esperar fins a la primavera de 2020.

Cat Quest 2

Si us agraden els felins, us atrau l’estètica cartoon i busqueu una bona aventura, Cat Quest 2 és el vostre videojoc. The Gentlebros ho ha tornat a fer amb aquesta segona entrega; partint un altre cop des de Felinia, haurem de complir un munt de missions “gatàstiques”, podent-les gaudir per fi en mode cooperatiu. L’obra ja està disponible a quasi totes les plataformes: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC i iOS. Només falta que es llenci a Android.

DuskDiver

Ja us hem parlat d’aquest esperat videojoc de rol. Un títol que transcorre dins la ciutat de Taipei i en el qual encarnarem a Yang Yumo, una noia d’institut que, per algun motiu, pot saltar entre dues dimensions. Evidentment, hi haurà un bon grapat de nivells, monstres, excel·lents moviments i una àmplia gamma d’armes i possibilitats jugables.

Ciel Fledge

Tal i com hem destacat, una de les particularitats que més ens agrada d’aquesta distribuïdora és la gran quantitat i diversitat de jocs i de gèneres que engloba. Cielfledge és un videojoc on adoptarem una nena anomenada Ciel i haurem de ser el seu tutor. Caldrà inscriure-la a classe, a tallers, veurem com fa amics i amigues i com creix. Una aventura inusual que arribarà als nostres PC i Nintendo Switch abans que comenci l’hivern.

Aquesta és la llista més recent, però us recomanem donar-li una ullada a la seva pàgina web. Trobareu altres opcions interessants i úniques com Kill La Kill: If, Aeterno Blade 2, Nippon Marathon, World End Syndrome, VLetter, Blazblue Cross Tag Battle, Song Of Memories o Guilty Gear. Què us sembla aquesta nova fornada? Us crida l’atenció algun d’aquests videojocs?