Encara que és a punt de néixer una nova generació de consoles, Microsoft continua avançant en altres branques i vol polir els seus serveis amb l’objectiu que tothom pugui gaudir del món del videojoc quan, on i com vulgui. Ja us vam informar fa uns mesos de la posada en marxa de la beta tancada de Project xCloud, la plataforma de joc en el núvol que ens permetrà jugar a un munt de videojocs des dels nostres dispositius mòbils sense cap tipus de descàrrega. Afortunadament, ja tenim data d’estrena oficial i s’ha confirmat que arribarà de la mà del servei Xbox Game Pass.

Si teniu un dispositiu Android, a partir del 15 de setembre estareu d’enhorabona, ja que podreu provar aquest nou servei de joc en el núvol si teniu contractat l’Xbox Game Pass Ultimate, el qual us donarà accès al Game Pass tant de PC com de Xbox (One i Series X), l’Xbox Live Gold i ara també a xCloud.

D’aquesta manera, amb Project xCloud podreu gaudir de més de 100 videojocs al vostre dispositiu sempre que tingueu un mòbil o tauleta Android amb el sistema operatiu 6.0 o superior, Bluetooth 4.1 o superior i connexió a internet estable. Caldrà veure com funciona i si realment val la pena; ens tocarà esperar un mes i escaig per fer-ne una valoració. Vosaltres hi esteu interessats?