Feia dies que Ubisoft ens prometia que compartiria amb tots nosaltres les últimes novetats relacionades amb les seves sagues. Fa unes hores, la companyia francesa ens ha posat al corrent amb una presentació força extensa anomenada Ubisoft Forward. Abans de tot, cal destacar que hi haurà una segona conferència, així que la majoria d’anuncis o novetats que veureu han estat de videojocs que estan a punt de sortir al mercat o dels quals ja en sabíem alguna cosa. De totes maneres, també hi ha hagut lloc per grans anuncis com el de Far Cry 6. Us en fem un resum!

Watch Dogs Legion

Ubisoft sap que Watch Dogs ha tingut una recepció amb llums i ombres, però sembla que han apostat fort per aquesta nova entrega. El 20 d’octubre podrem rependre la franquícia d’una manera molt més ambiciosa: aquesta vegada se’ns permetrà reclutar qui volguem perquè s’uneixi a la nostra causa: cadascú comptarà amb una sèrie d’habilitats, punts febles i fortaleses a tenir en compte.

Brawlhalla

Brawlhalla ha aconseguit fer-se poc a poc un nom entre la comunitat; el joc gratuït d’Ubisoft s’ho val. Amb un fotimer de personatges i una jugabilitat molt agradable, ara per fi també el podrem gaudir a plataformes mòbils, concretament a partir del 6 d’Agost tant a iOS com a Android.

Might and Magic: Era of Chaos 

Might And Magic és una saga importantíssima pel món dels videojocs. Ubisoft vol expandir la franquícia i actualment està polint Might and Magic; Era of Chaos, ja disponible a iOS i Android. Si li doneu una oportunitat durant aquests dies, rebreu algunes recompenses exclusives.

Hyper Scape

Dins d’un futur distòpic no gaire llunyà, la gent s’evadeix de la realitat a Hyper Scape, un món virtual en el qual podem ser algú important o ser el primer en morir. Un battle royale urbà amb molta verticalitat, poders que anirem recollint dins del mateix mapa i una estètica diferenciadora. Sí, és un altre battle royale, però sembla que serà una proposta bastant fresca. Podeu accedir ja a la beta oberta de PC.

Assassin’s Creed Valhalla

En teníem moltes ganes; ja era hora de veure una mica més de gameplay del nou Assassin’s Creed que ens té enamorats. Ubisoft ens ha ensenyat noves mecàniques (com la possibilitat de poder fer servir un munt d’armes), el món que envolta als protagonistes i un fotimer de novetats força interessants; Assassin’s Creed: Valhalla arribarà a PC, PS4, Xbox One i Google Stadia el 17 de novembre.

Far Cry 6

Abans d’acabar la conferència, el president d’Ubisoft, Yves Guillemot, ens va confirmar que estan treballant en un nou videojoc de la saga Far Cry. Amb Giancarlo Esposito (Gus a Breaking Bad) interpretant Antón Castillo, el dictador del país tropical en el qual s’ambientarà l’obra, ens posarem sota la pell d’un revolucionari anomenat Dani Rojas. Aquest primer tràiler ens presenta un Antón Castillo que vol restaurar l’ordre del país mentre li explica al seu fill com haurà de seguir amb el seu llegat.

A més a més, Ubisoft assegura que la banda sonora de Far Cry 6 estarà a càrrec del compositor de Narcos i que han demanat consell a experts de Hollywood per millorar-ne la narrativa. Far Cry 6 arribarà a PC, Xbox One, Series X, PS4 I PS5 el 18 de febrer de 2021. Ja tenim ganes de la segona conferència!