Cada vegada creix més el pes i la importància del sector independent dins de la indústria del videojoc. Molts d’aquests videojocs enriqueixen el catàleg d’una consola, alguns fins i tot aconsegueixen imposar-se a grans produccions i deixar empremta a les nostres col·leccions. Últimament, Nintendo ens està decepcionant una mica amb les seves presentacions, però avui hem vist un nou Nintendo Indie World ple de videojocs prometedors i de tota mena per a Nintendo Switch. Alguns ja els podem gaudir, altres arribaran aviat i uns quants ja ens il·lusionen per 2021. Començem!

Spiritfarer – Thunder Lotus Games

Ja hem vist aquest títol unes quantes vegades i no deixa de sorprendre’ns. Es tracta d’una obra en la qual haurem de fer un viatge mentre acompanyem uns esperits perquè puguin ascendir al Regne Diví. Viurem una història molt maca que recordareu durant molts anys.

Garden Story – Picogram

En aquest cas, ens trobem davant d’un títol visualment meravellós en el qual haurem de fer créixer el nostre petit personatge i el lloc on viu. Garden Story és un videojoc que ho té tot: recol·lecció, combat, relacions, amistat i un rerefons molt interessant.

Raji: An Ancient Epic – Noddings Heads Games

Noddings Heads Games ens proposa un mata-mata inspirat i basat en la cultura india en el qual haurem de fer front a un munt de monstres mentre visitem excelses localitzacions i utilitzem un munt d’armes extraordinàries. Ja el teniu disponible a Nintendo Switch; a finals d’any sortirà també a Steam.

Evergate – Stone Lantern Games

Evergate és un títol en el qual haurem d’acompanyar i guiar en Ki a través de l’aventura que ens espera després de la mort. És un videojoc en dues dimensions on haurem d’aconseguir i fer servir alguns poders extraordinaris i resoldre trencaclosques bastant fotuts.

A Short Hike – Adamgryiu

Adam Robinson va crear un videojoc extraordinari ell sol. Un títol ben curtet en el qual haurem de pujar una muntanya, un petit viatge on coneixerem grans personatges i crearem vincles amb la natura i els personatges; l’estil visual i la magnífica banda sonora la firma Mark Sparling.

Card Shark – Nerial

Nerial és l’estudi responsable de Reigns i ara torna amb un videojoc ben diferent i interessant. El nostre objectiu serà guanyar a les cartes fent trampa. Sí, ho heu llegit bé: haurem de saber què fer en cada moment, ja que si no actuem com un o una murri professional, la nostra partida se’n va a norris.

A banda d’aquesta selecció, hem vist altres grans propostes com Hades, Subnautica / Below Zero, Takeshi and Hiroshi, Bear and Breakfast, Torchlight 3, Gonner , Unrailed, Struggling, The Dreams Elsewhere o Inmost o l’actualització gratuïta que inclourà un mode cooperatiu a Untitled Goose Game.

Aquest Indie World ha donat aire a Nintendo. Tot i que la majoria no són first party ni exclusives, ens han ensenyat propostes realment interessants. Quins d’aquests videojocs us criden més l’atenció?