Estem en una etapa de transició en la qual totes les companyies i desenvolupadores han de donar-ho tot per fer brillar el seu videojoc i atraure totes les mirades. PlayStation sembla que ho té tot molt ben preparat; poc a poc ens va donant detalls de les primeres estrenes de PlayStation 5, però també està cuidant molt la recta final de PlayStation 4. En aquesta línia, ahir es va emetre un nou State of Play que no va tenir grans anuncis, però sí que ens va sorprendre amb unes quantes propostes força interessants i ens va ampliar informació sobre títols ja coneguts.

Crash Badicoot: It’s About Time

Aquesta nova entrega de Crash Bandicoot comptarà amb algunes mecàniques realment interessants: hi haurà màscares que ens donaran poders sorprenents, noves habilitats i un fotimer de nivells, cadascun amb la seva pròpia particularitat. Gens malament, oi?

The Pathless

The Pathless ens proposa una aventura molt interessant: haurem de superar un munt de proves acompanyats del nostre arc i la nostra àliga mentre explorem un bosc immens i millorem les nostres habilitats. Podrem gaudir-lo a finals d’aquest mateix any.

Hitman 3 VR

Io Interactive ja està preparant el nou videojoc de l’assassí més reconegut de la indústria. El que ens esperàvem és aquesta versió que es llançarà per les PlayStation VR. Podrem gaudir d’aquesta nova experiència a partir del mes de gener de l’any vinent.

Godfall

CounterPlay Games ha compartit amb tots nosaltres algunes de les novetats del moviment, armes i possibilitats que tindrem a l’hora de lluitar. Hi haurà un munt de possibilitats que podrem aprofitar per superar cadascun dels nivells de la millor manera possible.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

PlayStation continua donant suport a les VR; aquest nou videojoc de Star Wars podria ser un bon motiu per fer el pas i comprar-se les ulleres de Sony. El podrem gaudir a partir del 25 d’agost!

The Pedestrian

The Pedestrian és un trencaclosques molt interessant i original en el qual haurem d’acompanyar el protagonista fins al final del nivell mitjançant les línies que nosaltres connectem.

Spelunky 2

Per fi podem veure noves imatges d’aquesta esperada seqüela. Spelunky 2 posa de manifest totes les bondats que ens va oferir la primera entrega, aquesta vegada portades encara més a l’extrem, amb una pila de novetats de joc, una dificultat que ens farà perdre els nervis i milers de col·leccionables.

Temtem

Temtem és un videojoc inspirat en Pokémon que fa tot el que portem reclamant durant molts anys a Game Freak: un videojoc en línia amb totes les lletres per viure l’aventura en companyia. Arribarà a PS5 durant la primavera de 2021 (també a les consoles de Xbox i Nintendo).

Genshin Impact

Mihoyo està creant un videojoc de món obert ple de màgia, proves i molta diversió. Genshin Impact ens narra la història dels escollits que poden controlar els set elements i així acabar amb els enemics que envaeixen el continent de Teyvat. Arribarà a PS4, Nintendo Switch, Android, iOS i PC.

Hood: Outlaws & Legends

Sumo Digital i Focus ens han sorprès amb un anunci realment interessant. Hood: Outlaws & Laws és un videojoc cooperatiu PVP en el qual haurem de vèncer l’equip rival en equips petits dins d’un fascinant món ambientat en l’era medieval. S’estrenarà a PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X i PC.

Aeon Must Die

Focus també ha revelat un nou vídeo on veiem les bondats d’Aeon Must Die, un videojoc en dos dimensions amb una estètica animada brillant, unes animacions extraordinàries i una jugabilitat que ens fa la boca aigua. El podrem gaudir a partir de l’any vinent a PS4, Xbox One, Switch i PC.

Braid Anniversary Edition

Braid torna amb una edició millorada amb totes les lletres. Han afegit més detalls tant al renderitzat dels fons com definició i fluïdesa al personatge principal, així com una gamma de colors més elevada que el converteix en un dels videojocs de plataformes en 2D més macos del moment.

Bugsnax

Bugsnax ens va deixar amb la boca oberta mentre intentàvem entendre què estava passant a les nostres pantalles. Aquest State of Play ens ha ensenyat el videojoc des de dins i ens han ensenyat un gameplay que… bé, millor que el veieu i jutgeu vosaltres mateixos.

Auto Chess

Dragonest ens proposa un videojoc estratègic on haurem de posicionar i millorar les nostres tropes, sempre intentant tenir la millor disponibilitat possible i avançant-nos als moviments del rival.

ANNO: Mutationem

Aquesta proposta ens situa en un món ciberpunk molt ben parit i una estètica aclaparant que combina 2D i 3D. Haurem de fotre cops a tort i a dret a tothom qui intenti parar-nos els peus, però també hi haurà un vessant RPG força interessant. Si tot va bé, el podrem jugar a finals d’aquest mateix any.

Aquest State of Play ens ha assegurat un bon grapat de videojocs per tancar com cal aquesta generació. Ara bé, tampoc ens podrem relaxar a partir de l’estrena de PlayStation 5, ja que tot apunta a un inici bastant més fort que la seva predecessora pel que fa a catàleg.