Primer va ser Wonder Boy, un any després Monster Boy, fa poc Streets of Rage i ara Alex Kidd. SEGA està alliberant sagues que gairebé donàvem per enterrades perquè altres estudis les recuperin i en facin nous videojocs. Durant el primer dia de l’esdeveniment IGN Summer of Gaming, Merge Games ha anunciat Alex Kidd in Miracle World DX, una remasterització de la primera entrega de la saga, estrenada l’any 1986 a la Master System. Així doncs, serà el mateix videojoc que l’original, però inclourà nous nivells i enemics finals, una banda sonora renovada i un mode boss rush.

A més a més, el primer tràiler ja ha confirmat que podrem alternar entre la presentació remasteritzada, amb un estil pixel art i una estètica cartoon bastant bufona, o la clàssica original de 8 bits, tal com ja es pot fer a Wonder Boy. La veritat és que les primeres captures de pantalla ens han entrat molt pels ulls.

Segons la desenvolupadora, Alex Kidd in Miracle World DX arribarà durant el primer trimestre de 2021 per a PC i “consoles de Nintendo, Xbox i PlayStation”. No especifica quines, així que és molt probable que s’estreni alhora a consoles de pròxima generació. Tampoc se sap res d’una possible edició física.

Encara que Merge Games ha revelat l’anunci com a distribuïdora, ens ha sorprès veure que l’estudi a càrrec del projecte és Jankenteam, format per un grup de desenvolupadors independents espanyols, dels quals ja en coneixem alguns com Ramon Nafria, Josyan o Narehop.